Ovidiu Stângă: "Twente e favorită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Stângă
Ovidiu Stângă

Fostul internaţional, Ovidiu Stângă, a analizat jocul Stelei înaintea partidei cu Twente din şaisprezecimile Europa League şi i-a avertizat pe fraţii Costea că vor părăsi echipa dacă nu-şi vor reveni.

 "În ultima perioadă de transferuri, olandezii şi-au făcut foarte bine calculele, au întărit echipa. Singurul lor punct slab este că nu s-au putut pune la punct după transferurile realizate în această iarnă.

Pe Steaua nu am avut posibilitatea să o văd jucând în meciurile amicale din această iarnă. Ca român îmi doresc foarte mult ca Steaua să se calfice, dar din punct de vedere fotbalistic cred că îi va fi foarte greu.

Vis-a-vis de continuitatea echipei, Steaua a făcut foarte multe schimbări şi este o presiune în plus faţă de ceea ce există la echipa olandeză.

Pentru Twente nu contează ce au făcut etapa trecută, deoarece atât victoria cât şi înfrângerea durează maxim o zi. Ei îşi pun foarte mari speranţe în jocurile din cupele europene, deoarece le aduc mulţi fani la stadion, sponsori şi totodată mulţi bani.

Steaua are jucători de valoare care pot să facă diferenţa, dar depinde cât de bine vor fi pregătiţi la ora jocului.

Eu îi cunosc foarte bine pe fraţii Costea şi mă aşteptam sincer la mai mult din partea lor, dar timpul nu e pierdut. O echipă mare cum este Steaua nu poate să-i aştepte foart mult, iar dacă nu se trezesc şi nu se pegătesc foarte bine, vor părăsi echipa", a spus Ovidiu Stângă la Dolce Sport.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite