Ovidiu Petre a semnat un precontract cu Al-Nasr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele saudiţilor a dezvăluit că românul s-a înţeles cu gruparea din Riad, însă negocierile continuă cu oficialii roş-albaştrilor în privinţa sumei de transfer. Potrivit prinţului Faisal Bin Turkey, omul numărul unu la Al-Nasr,  trupa din Ghencea cere două milioane de dolari pentru a-i da drumul „închizătorului“. Arabii vor să dea şi mai puţin!

Steaua şi Al-Nasr Riad negociază la sânge pentru Ovidiu Petre! Primele contacte au avut loc în iarnă, iar, săptămâna trecută, un reprezentant al arabilor a fost la reşedinţa lui Gigi Becali din Aleea Alexandru pentru discuţii faţă în faţă.

La finalul întâlnirii, patronul roş-albaştrilor a fixat un preţ pentru mijlocaşul de 28 de ani: 3,5 milioane de euro! De atunci, Steaua le-a mai făcut un „discount" arabilor, însă oficialii formaţiei antrenate de Walter Zenga tot nu sunt mulţumiţi!

„Încă mai negociem pentru Ovidiu Petre. Românii ne-au cerut două milioane de dolari, dar încercăm să obţinem un preţ şi mai bun", a declarat preşedintele clubului, prinţul Faisal Bin Turkey în cotidianul saudit „Super". Potrivit jurnaliştilor arabi, „închizătorul" a semnat deja un precontract cu Al-Nasr, urmând a câştiga câte un milion de dolari în fiecare dintre cele două sezoane pe care le va petrece în Orient.

Forumul lui Al-Nasr: „Transfer perfectat"

Dacă preşedintele grupării din Riad spune că tratativele cu românii sunt în derulare, în schimb, aseară, pe forumul site-ului oficial al clubului a apărut o informaţie potrivit căreia transferul e ca şi perfectat! „Ovidiu Petre va fi al treilea străin din lotul pregătit de Walter Zenga după Răzvan Cociş şi argentinianul Victor Figueroa", a fost anunţul făcut pe forumul celor de la Al-Nasr.

Deşi, de obicei, nu prea se uită la bani când e vorba de achiziţii, arabii nu vor să aloce o sumă prea mare pentru transferul lui Ovidiu Petre. Motivul? Accidentările pe care fotbalistul le-a suferit în ultimii ani, „Ceasul" fiind operat la ambii genunchi. De asemenea, mijlocaşul nici nu mai poate fi considerat tânăr la cei 28 de ani ai săi.

Oricum, transferul are mari şanse să se realizeze întrucât Gigi Becali are nevoie de bani pentru a completa bugetul cerut de Victor Piţurcă, iar Ovidiu Petre se roagă de mai mult timp de patronul roş-albaştrilor să-i dea drumul să plece.

"Suntem în negocieri cu cei de la Al-Nasr. Poate a venit momentul ca Ovidiu să plece, să se împlinească financiar. Sunt şanse mari să ne înţelegem cu arabii, mai ales că şi jucătorul are nevoie de o schimbare."
Valeriu Argăseală
preşedinte Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite