Ovidiu Petre: "Nu am amintiri prea plăcute din meciurile cu Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Petre a prefaţat derbyul de mâine cu Dinamo, amintindu-şi de faptul că echipa sa n-a mai câştigat de mult timp în faţa marii rivale. Mijlocasul stelist este dispus sa joace chiar si fundas central, daca asta ii va cere Mihai Stoichita.


"Nu cred ca e un meci decisiv pentru titlu. Ati vazut ce rezultate sunt, apar multe surprize. Eu cred ca lupta pentru titlu se va da pana in ultima etapa. Nu conteaza locurile din clasament intr-un meci Steaua-Dinamo. Chiar si asa cum suntem acum, ca toata lumea spune ca Steaua nu joaca un fotbal bun, de Dinamo la fel, e un derbi ca toate celelalte. Daca vrem sa castigam campionatul, alta solutie nu avem, trebuie sa castigam. Ne dorim foarte mult aceasta victorie mai ales ca n-am castigat impotriva lor de trei ani. Speram sa se opreasca aici aceasta perioada. In Stefan cel Mare eu nu am amintiri prea placute", a spus Ovidiu Petre.

"Daca nici cu Dinamo nu suntem pregatiti, atunci cu cine sa mai fim? Normal ca suntem pregatiti. Ne-am antrenat foarte bine, speram sa aratam si pe teren ca putem sa castigam. Si noi, si ei mergem la victorie. Nu cred ca si-a propus cineva sa faca un meci egal. Noi ne-am multumi doar cu cele trei puncte. Poate sunt jucatori accidentati sau unii au o forma mai slaba, dar Dinamo are un lot destul de valoros si indiferent ce jucatori vor fi, va fi o alta fata a echipei. Noi avem un antrenor care stie ce trebuie sa facem noi pe teren. Cred ca vor fi si clinciuri in meci, la un derbi fiecare isi doreste sa arate ce are mai bun", a adaugat Petre.


Ovidiu Petre nu exclude posibilitatea ca el sa evolueze pe postul de fundas central din cauza suspendarii bulgarului Jivko Jelev. "Daca va fi sa joc fundas central voi da tot ce e mai bun din mine pentru a indeplini aceasta sarcina. Daca e nevoie de mine acolo si se bazeaza pe mine, eu voi da totul", a precizat Ovidiu Petre.

"Despre oferte, eu n-am vorbit cu nimeni nimic. Tot ce se aude, ce se vede la televizor, pentru mine e egal cu zero. Sunt aici, sunt la Steaua, imi doresc foarte mult sa castig campionatul cu Steaua si vom vedea la vara daca va fi ceva", a concluzionat Ovidiu Petre.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite