Burcă: "George Copos e acum pe postul lui Dinu Gheorghe!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Burca
Burca

Ovidiu Burcă era la un moment dat văzut ca al patrulea fundaş central ca valoare din lotul Rapidului, după Marcos Antonio, Glauber şi Oros, dar a jucat în acest tur mai mult decât se aştepta oricine. Fundaşul a vorbit la ora de ProSport despre evoluţiile sale, dar şi despre situaţia din conducerea echipei.

Glauber a venit târziu la echipă, a fost în urmă cu pregătirea fizică şi apoi s-a accidentat, Oros nu l-a convins pe Răzvan Lucescu pe deplin, iar greul în apărarea Rapidului a fost dus cuplul Marcos Antonio - Burcă. Ultimul a jucat în toate meciurile giuleştenilor din Liga Europa şi în nouă din cele 13 meciuri scurse până acum în Liga I.

"Nu am scos din echipă pe nimeni. Aşa este, concurenţa pe postul de fundaş este foarte mare, cu Glauber şi Oros, care au demonstrat că au valoare. Mă bucur de această concurenţă, este benefică pentru echipă. Mă simt foarte bine la Rapid. Lucrurile cred că au intrat pe un făgaş normal, îl simţim pe domnul Copos mult mai aproape. Dacă până acum asta era sarcina domnului Dinu Gheorghe, acum domnul Copos este mult mai implicat. Lucrurile au intrat pe făgaşul normal" a spus Burcă la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite