Oţelul va juca în Liga Campionilor la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul a început din timp să-şi facă planurile pentru întâlnirile cu Messi, Giggs sau Cristiano Ronaldo. Moldovenii intenţionează să aducă superstarurile din Ligă la Piatra-Neamţ, întrucât arena din Galaţi, aşa cum s-a văzut şi aseară, e încă departe de normele impuse de UEFA.

Imaginea de duminică seară, când doi angajaţi ai Oţelului ţineau scorul cu ajutorul a două pancarte din carton, te trimitea cu gândul mai mult la anii 80 decât la Liga Campionilor. Şi totuşi, asta e competiţia pentru care Galaţiul trebuie să se pregătească în această vară.

Marius Stan a început deja să caute stadionul ideal pentru cele mai tari meciuri din istoria echipei. Varianta preferată a gălăţenilor e în acest moment arena din Piatra-Neamţ şi tocmai din acest motiv au purtat şi o discuţie de principiu cu bossul nemţean, Gheorghe Ştefan: "M-a sunat Marius Stan în urmă cu o lună să mă întrebe dacă poate juca aici. Pentru noi ar fi o bucurie, mai ales dacă pică în grupă cu Barcelona sau cu o altă echipă mare", a spus acesta.

Marea problemă a oraşului care a găzduit ultimul meci al României e lipsa unor locuri de cazare care să fie la înălţimea pretenţiilor UEFA. "Avem un hotel de cinci stele şi unul de patru, în care să stea echipele. Arbitrii vor fi cazaţi în afara oraşului", spun nemţenii, dar forul european cere minimum două hoteluri de cinci stele. Tocmai de aceea, pentru gălăţeni rămâne în picioare şi varianta Naţional Arena, întrucât cel mai modern stadion al ţării va fi gata în prima seară în care Oţelul va juca de la 21:45. Şi are mult mai multe locuri, ideal pentru o reţetă financiară bună cu un adversar de top

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite