Oţelul va deschide un magazin şi un sport-pub pentru fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Oţelul vor juca peste o săptămână şi jumătate, în meciul cu FC Vaslui din penultima etapă, într-un echipament nou, furnizat de firma olandeză Masita. Replici ale noile tricouri vor putea fi cumpărate şi de fani, la începutul campionatului următor.

Marius Stan, director general al FC Oţelul Galaţi, a anunţat astăzi că gruparea sa îşi schimbă furnizorul de echipament. „Nu am fost mulţumiţi de cum am lucrat cu cei de la Hummel, astfel că am semnat contractul cu un alt furnizor de echipament, firma olandeză Masita. Cred că la meciul cu FC Vaslui vom putea juca în noile tricouri", a declarat Marius Stan.


Conducătorul clubului gălăţean a făcut şi anunţul pe care suporterii îl aşteaptă de ani de zile: Oţelul îşi deschide magazin pentru suporteri!


„În contractul cu Masita avem prevăzută furnizarea de replici ale echipamentului, destinate vânzării către suporteri. În sfârşit se va realiza şi mult doritul magazin, alături de un sport-pub. Vor fi amplasate în incinta stadionului, pe platoul din zona porţilor de acces în tribuna I, cu intrare din stradă, dar şi din interior când sunt meciuri. Am dat comanda pentru proiectul construcţiei, sper că până la primul meci din campionatul viitor să fie gata", a declarat Marius Stan.


Vestea a fost primită cu urale şi totodată cu neîncredere de liderii galeriilor. „Sigur nu este 1 aprilie astăzi? Nu e o păcăleală? Am tot auzit astfel de promisiuni, parcă nu-mi vine să cred că în sfârşit se va face acest magazin. Sunt convins că va fi rentabil zeci de ani de acum încolo. Ne dorim enorm să ne îmbrăcăm, nu numai la meciuri ci şi pe stradă, cu ceva care să aibă însemnele clubului, să ne identificăm cu echipa noastră. E cea mai frumoasă veste pe care o puteam primi", a declarat Vali Comănescu, unul din liderii suporterilor din Peluza Sud.


„Super. Numai să nu rămână doar o nouă promisiune. De vreo cinci ani tot aşteptăm acest magazin şi replici ale tricourilor. Noi, care mergem prin toată ţara după echipă, am simţit cel mai mult lipsa lor. Toate cluburile au aşa ceva, numai noi nu. În sfârşit, intrăm în rândul lumii", a spus Gabriel Calomfir, unul dintre liderii celor din Peluza Nord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite