Oţelul se destramă: patru jucători pleacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii au încasat aproape 17 milioane de euro de pe urma participării în Ligă

„Întotdeauna la români, unde apar bani, apar şi probleme. Cât am fost săraci, şi am fost, nu am avut probleme de genul ăsta", a mărturisit cu tristeţe în glas directorul general al Oţelului, Marius Stan.

Într-adevăr, ca niciodată, echipa de la malul Dunării riscă să-şi piardă în această iarnă patru jucători de bază: Liviu Antal, John Ibeh, Laurenţiu Iorga şi Cristi Sârghi. Motivul? Niciunul nu vrea să‑şi prelungească contractul cu actuala campioană în condiţiile propuse de Marius Stan. Nigerianul Ibeh e primul jucător care i-a refuzat categoric pe gălăţeni. „Am înţeles că nu a acceptat oferta de prelungire a contractului, deci nu rămâne", a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

„Prefer să nu vorbesc nimic despre ce va fi. Luni mă voi afla în Galaţi, la reunirea lotului", a declarat Liviu Antal, a cărui înţelegere cu Oţelul expiră peste şase luni. El e dorit de două echipe din Liga I, Dinamo şi „U" Cluj, dar şi de câteva formaţii din străinătate. Nici Laurenţiu Iorga n-a fost convins să semneze prelungirea. „M-am înţeles doar pe jumătate, verbal cu domnul Stan", a declarat Iorga.

Sârghi, înapoi în „C", dar vrea în China

O situaţie mai specială e cea a lui Cristi Sârghi. Jucătorului i-a expirat înţelegerea cu Oţelul la 31 decembrie şi a redevenit fotbalistul Politehnicii Galaţi (Liga a III-a). Deşi era dorit şi de cei de la Dinamo, Sârghi e tentat să-şi încerce norocul în străinătate: „Am o ofertă din China. Am văzut că piaţa fotbalistică din Asia e în progres. Dacă Anelka a ajuns în China, de ce n-ar face-o şi Sârghi?".

Cifrele „rebelilor" din acest campionat

Nume    Meciuri / goluri
Antal    16/1
Iorga    12/4
Ibeh    9/0
Sârghi    5/2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite