Oţelul mai pierde un jucător important. Sîrghi: “Am fost sunat de cei de la Universitatea Cluj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Sârghi
Cristi Sârghi

Oţelul Galaţi nu numai că n-a rupt gura târgului în ceea ce priveşte achiziţiile, dar e pe cale să mai şi piardă din jucătorii care au pus umărul la câştigarea titlului. Fundaşul Cristian Sîrghi a dezvăluit că are o ofertă de la Universitatea Cluj.

"A fost o discuţie cu cei de la «U» înainte de Sărbători, cu puţin timp înainte ca ei să-l aducă pe Galamaz, apoi n-am mai vorbit. Sincer, eu sunt flatat că un club ca şi Universitatea se gândeşte la mine. Acolo este un proiect inteligent şi un club organizat, profesionist, care cred că mi s-ar potrivi. În plus, aş avea ocazia să joc pe un super-stadion şi în faţa unor fani extraordinari care te fac să te simţi fotbalist. Am simţit-o pe propria piele la meciul din campionat.

Există o clauză care spune că dacă nu mă transfer la o altă echipă în următoarele două săptămâni, atunci trebuie să mă întorc la Politehnica. Bine, nu se pune problema să joc acolo. Cu siguranţă că situaţia se va remedia în zilele următoare", a spus Sîrghi pentru Ziua de Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite