„Oţelul e favorită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid speră într-o victorie-surpriză, care să o apropie la şase puncte de lider. Conducătorul giuleştenilor spune că Oţelul a pus deja o mână pe titlu, însă lasă de înţeles că lucrurile se pot schimba, dacă Rapid va învinge azi.

„Adevărul": Cât de important e meciul cu Oţelul pentru Rapid?

Dinu Gheorghe: Foarte important, dar gălăţenii pornesc cu prima şansă. Din punctul meu de vedere, cei de la Oţelul sunt aproape campioni. Au un joc bun, iar Dorinel Munteanu ştie ce face. E greu de crezut că Galaţiul va face greşeli. Ei au cei mai ieftini şi cel mai prost plătiţi jucători din Liga I, dar e clar că sunt favoriţi.

O victorie pentru Rapid ar aduce echipa în lupta pentru locul 1?

O să vorbim după meci dacă o să învingem...

Cum a ieşit Rapid din perioada de transferuri?

Avem suficienţi jucători, am luat ce ne-am propus. Pe fiecare post am adus fotbalişti de valori apropiate. 

Cu Rui Duarte ce s-a mai întâmplat. Aţi mai reuşit să vorbiţi cu el?

Păi, Rui Duarte e un „preţios", o „mare valoare", un „mare caracter", simbol al „moralităţii". Cum să stea el de vorbă cu noi? Eu am depus actele ca el să fie suspendat. Gata! S-a terminat. Îl dăm şi în judecată.

Vă aşteptaţi ca meciul Pandurii - Oţelul să se joace?

Dacă Mitică Dragomir a spus că e un caz îngropat, de ce să ne gândim la reprogramare? Din ce ştiu eu, regulamentul nu are nicio portiţă în acest sens. Poate că scandalul s-a încheiat, dar mirosul urât o să rămână mult timp de-acum încolo.

Îi cer lui Duarte daune de 300.000 de euro

Rapid nu-l mai aşteaptă pe Rui Duarte şi preşedintele Dinu Gheorghe a depus actele ca portughezul să fie suspendat. Fundaşul a absentat aproape două luni de la pregătire şi refuză să comunice cu oamenii de la club. După ce jucătorul va fi suspendat, giuleştenii îl vor da şi în judecată, urmând să solicite daune de 300.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite