Oţelul a spart „gaşca nebună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportul s-a bucurat doar câteva minute de revenirea în prima ligă. În minutul patru, apărarea visătoare a gazdelor a fost depăşită de pasa în adâncime a căpitanului gălăţenilor, Sergiu Costin, iar Iorga a rămas singur cu portarul, a preluat liniştit şi a avut tot timpul ca să-l învingă pe Viciu, cu un şut puternic sub bară.

Bulversaţi de începutul meciului, studenţii au rămas nesiguri în apărare: la o fază de atac a oaspeţilor, Patriche a încercat să degajeze în tribune, reuşind în schimb să-l lovească violent în plină figure pe coechipierul său Ciupe, care a avut nevoie de câteva minute ca să-şi revină. Pe finalul primei reprize, Iorga a înscris din nou, golul fiindu-i însă anulat pe motiv de ofsaid.

În atac, "juveţii" au punctat multă vreme doar la impresia artistică. Pe finalul primei reprize, Curelea a reluat cu capul din plonjon pe lângă poarta lui Grahovac, iar după pauză Varga a trimis din foarfecă peste transversală.

Grahovac, salvatorul

Elevii lui Selymes au avut şi cele mai mari ocazii în repriza secundă, nou-intratul Nae remarcându-l de două ori pe Grahovac cu o lovitură de cap în minutul 79 şi cu un şut la colţul lung din interiorul careului, în minutul 90. Inutil însă pentru a schimba soarta partidei.

0-1

Sportul: Viciu - L. Cazan, D. Lung, Patriche, Ciupe (Farmache '68) - Varga (Ghe. Costin '80), Cruceru, Cr. Irimia, Postolache - Ferfelea (M. Nae '56), Curelea.

Antrenor: Tibor Selymeş.

Oţelul: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg. Costin, Sălăgeanu - L. Iorga (Petean '90), Giurgiu, G. Paraschiv, I. Neagu, Ochiroşii (S. Ilie '60)- Pena (Elek '72).

Antrenor: Dorinel Munteanu.

Gol: Iorga (3)

Arbitru: Marius Avram (Bucureşti)

Stadion „Regie": spectatori: 800

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite