Oţelul a câştigat amicalul de lux cu Anderlecht

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galaţiul a arătat, în sfârşit, că trăieşte. După trei meciuri fără victorie, ba chiar şi două înfrângeri la scor, cu Astra (1-4) şi cu Maccabi Tel Aviv (1-3), Oţelul a arătat o altă faţă contra lui Anderlecht (ocupanta locului 3 în ultima ediţie de campionat).

Biciuiţi de Dorinel Munteanu, campionii României şi-au amintit cum au reuşit să cucerească titlul în sezonul trecut, alergând cât pentru celelalte trei meciuri la un loc şi câştigând cu 1-0.

Prima victorie în meciurile de pregătire

La acest lucru s-a adăugat un joc mult mai combinativ decât în prima parte a pregătirii, astfel rezultând o primă repriză în care fosta campioană a Belgiei a fost pusă la respect. Pe rând, Iorga, cu o scăriţă, şi Buş, cu un şut respins de portar, au ratat cele mai mari ocazii pentru gălăţeni. Oţelul a şi marcat, prin Paraschiv, în minutul 36, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Repriza a doua s-a disputat după aceleaşi coordonate, elevii lui Munti încercând să aducă prima victorie din seria de amicale, iar Punosevaci a reuşit să marcheze până la urmă în minutul 81. Cu Supercupa României contra Stelei şi Liga Campionilor apropiindu-se, Oţelul arată ca o echipă care promite, dar nu confirmă încă total. Dorinel mai are destule de pus la punct.

Tehnicianul a început cu următorii titulari: Grahovac - Râpă, Perendija, S. Costin, Z. Ljubinkovici - Progni, Giurgiu - L. Iorga, Ibeh, Buş - G. Paraschiv. Au mai jucat: Ionuţ Neagu, Chavez, Punosevac, Viglianti. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite