"Oţelul nu e un gigant, Benfica îşi joacă o carte importantă în România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenament Oţelul
Antrenament Oţelul

Cotidianul "A Bola" a scris înaintea meciului Oţelul Galaţi - Benfica Lisabona, din etapa a II-a a grupei C a Ligii Campionilor, că echipa portugheză nu întâlneşte un gigant şi că o victorie ar însemna un pas decisiv spre calificare.

"Victoria în România e un pas decisiv. Trei puncte valorează cât un loc de calificare. Oţelul nu e un gigant. Benfica îşi joacă o carte importantă în România, are o şansă bună de a face un pas important în cursa pentru calificare. Benfica ar totaliza patru puncte în cazul unui succes şi s-ar plasa pe una dintre primele două poziţii, ca să nu mai spunem că în continuare programul e mai accesibil", a scris ziarul portughez.

"Benfica vrea să scrie istorie în Liga Campionilor şi nu se gândeşte decât la victorie la Bucureşti", a titrat cotidianul Record, în timp ce O Jogo o vede pe "Benfica la atac".

Publicaţia Expresso a subliniat că "Benfica are prima şansă şi caută o victorie logică la Bucureşti, împotriva bobocilor de la Oţelul".

Zero-Zero crede că "vulturii sunt favoriţi, fie că le place ori ba". "Benfica e favorită absolută, întâlneşte o echipă campioană a României în criză şi departe de a fi un adversar de netrecut", a scris sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite