Oţelul, cea mai slabă campanie de transferuri din ultimele cinci ierni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Ochiroşii
Răzvan Ochiroşii

A căzut şi transferul atacantului Laurenţiu Buş, astfel că echipa de fotbal Oţelul Galaţi rămâne doar cu două achiziţii în această iarnă, portarul Branko Grahovac şi mijlocaşul Răzvan Ochiroşii.

Asta dacă nu-i punem la socoteală pe puştii promovaţi de la echipa a doua a clubului, Negoescu şi Stoica, sau pe Alexandru Avram, un alt jucător foarte tânăr care revine după un împrumut la Petrolul Ploieşti, unde mai degrabă a dezamăgit.

Este cea mai slabă campanie de achiziţii în perioada de iarnă a celor de la Oţelul Galaţi din ultimii cinci ani, de la revenirea lui Marius Stan la conducerea clubului. Directorul general de la FC Oţelul îşi obişnuise suporterii ca iarna, între tur şi retur, să facă cele mai multe achiziţii. Situaţia de acum este la polul opus celei din 2006. Atunci, în primele săptămâni ale anului, odată cu aducerea antrenorului Petre Grigoraş, au fost transferaţi nu mai puţin de 18 fotbalişti.

Laurenţiu Buş, care semnase un contract pe patru ani cu Oţelul, va putea evolua abia din vară la echipa gălăţeană. El nu va putea juca de acum pentru că s-a descoperit că în prima parte a sezonului 2009-2010 a apucat să joace un meci la Universitatea Cluj, înainte de a ajunge la Arieşul Turda, iar regulamentul nu-i permite să joace la mai mult de două echipe într-un sezon. El nu a mai plecat cu Oţelul în cantonamentul din Antalaya, întorcându-se la cei de la Arieşul Turda.

Altfel, Oţelul Galaţi va susţine astăzi, de la ora 16.00, primul meci amical din acest an. Adversară va fi o formaţie din liga secundă a Bulgariei, Chavdar Etropole

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite