Oţelul - Steaua 1-2. Tatu și M. Costea ”au băgat-o-n ațe”, roș-albaștrii se apropie la 3 puncte de lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua Bucureşti a învins, în această seară, în deplasare, cu 2-1, pe Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa cu numărul 36 a Ligii I. Golurile au fost marcate de Didi, respectiv Tatu și Mihai Costea.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Tatu (min. 49), cu capul, după o centrare a lui Tănase, şi Mihai Costea (min. 67), după o pătrundere în careu și un șut la colțul scurt. Pentru Oţelul a înscris Didi, în minutul 34, cu capul, după o centrare de pe partea dreaptă, de la Antal.

De remarcat că atât Tatu, cât și Mihai Costea au reușit să înscrie după o lungă perioadă.

Prin acest succes, Steaua s-a apropiat la 3 puncte de lider, CFR Cluj.

OȚELUL: Grahovac - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Filip (Viglianti '82), Giurgiu - Antal, Didi (Paraschiv '71), Stromajer (Iorga '61) - Pena.

Antrenor: Dorinel Munteanu.

STEAUA: Tătăruşanu - Bicfalvi, Iliev, Chiricheş, Pârvulescu - Chipciu (Gardoş '84), Bălan (Răduţ '66), Bourceanu, Tănase - Rusescu (M. Costea '46), Tatu.

Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Antal '54 / Pârvulescu '21, Iliev '45, Chipciu '65, M. Costea '68, Tătăruşanu '90

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Valentin Avram, Sebastian Stoianof (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă)

Observatori: Dan Petrescu, Claudiu Popa

La meci au asistat aproximativ 11.000 de spectatori.

În prima repriză, un suporter al echipei Oţelul Galaţi a avut nevoie de intervenţia medicilor, după ce i s-a făcut rău. Spectatorii de la tribuna a II-a au cerut ca medicii de la stadion să intervină, în minutul 27. Fanul a fost dat jos din tribună şi scos de pe teren cu vehiculul folosit pentru jucătorii accidentaţi, intrând pe culoarul ce duce la vestiare. El a fost transportant la spital.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite