"Oţelarii" au inaugurat un cămin de bătrâni la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii FC Oţelul Galaţi, antrenorul Dorinel Munteanu şi directorul general Marius Stan au participat ieri la inaugurarea Căminului de Bătrâni "Sf. Spiridon" din municipiul Galaţi, instituţie reamenajată recent şi al cărei mobilier a fost donat de clubul nostru.

Panglica a fost tăiată de veteranii roş-alb-albaştri Gabriel Paraschiv şi Sergiu Costin. Pentru că orice Speranţă este de Oţel, FC Oţelul a venit în sprijinul semenilor noştri care încearcă să-şi aline bătrâneţile în acest cămin. Reamenajat din fonduri europene, lăcaşul nu dispunea de bani şi pentru înlocuirea mobilierului foarte vechi. Aici a intervenit Fotbalul de Caritate pe care îl practică FC Oţelul: jucătorii, antrenorii şi conducerea clubului au donat 100.000 de lei pentru achiziţionarea de mobilier nou, din această sumă 60.000 de lei provenind din încasările a două partide susţinute pe teren propriu.

Marius Stan: "Am vrut să prezentăm atât clubul, cât şi echipa altfel decât se prezintă în ziarele şi televiziunile centrale alte cluburi. Am vrut să-i prezentăm pe fotbaliştii noştri ca pe nişte oameni cărora le pasă de ce se întâmplă în jurul lor. Nu ştiu dacă va vinde o asemenea ştire, dar nu ne interesează. Asta nu înseamnă că nu trebuie să insistăm pe latura aceasta. Ăştia suntem şi ne individualizăm astfel. Nu cu scandaluri prin tabloide, ci prin acte normale, omeneşti. Sunt şi jucătorii noştri oameni şi, iată, sunt aproape de oameni. Aş mai spune că un invitat la Tribuna Oficială, la partida cu Steaua, auzind de campania noastră, a donat 2.000 de euro! A fost sensibilizat de acţiune şi m-a rugat să nu-i divulg numele, iar asta denotă caracter."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite