Onofraş poate pleca de la CSMS Iaşi la orice club care achită clauza de 10.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea din Liga a II-a, CSMS Iaşi, îl poate pierde pe mijlocaşul Marius Onofraş în această pauză competiţională, jucătorul putând fi transferat de orice club care îi achită clauza de reziliere în valoare de 10.000 de euro.

Campion cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009, Onofraş a evoluat în 14 din cele 15 partide ale formaţiei ieşene din cadrul turului Ligii a II-a şi a înscris trei goluri. "E adevărat că există această clauză în contractul meu, dar momentan aştept să înceapă pregătirile. Timpul va decide dacă voi ajunge din nou în Liga I încă din această iarnă sau cu Iaşiul la vară", a declarat, marţi, pentru ProSport, Marius Onofraş. Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani susţine că cea mai mare dorinţă în 2012 este să demonstreze că a rămas acelaşi jucător care câştiga titlul cu Unirea Urziceni. "În 2012, dacă voi fi sanatos, vreau să amintesc tuturor de atacantul care a luat titlul cu Urziceni şi a fost transferat de Steaua", a adăugat el.

Un alt jucător pe care CSMC Iaşi îl poate pierde este mijlocaşul Bogdan Straton, care are aceeaşi clauză de reziliere ca Marius Onofraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite