Onicaş a fost sancţionat: "Va avea timp de gândire îndelungat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Avram, şeful CCA, şi Dan Petrescu, vicepreşedintele aceluiaşi for, au ajuns la concluzia că asistentul Ioan Onicaş a greşit când a anulat golul oltenilor de la partida Steaua - Universitatea Craiova.

Avram a preizat că în 14 ani de carieră Oinicaş nu a greşit niciodată aşa de grav. "Onicaş are o experienţă de 14 ani, a mai avut greşeli de-a lungul carierei, dar nu atât de mari şi de grave. Am discutat cu el personal, iar cine tratează cu superficialitate fazele, va avea timp de gândire îndelungat", a spus Vasile Avram

Şi fostul arbitru Dan Petrescu a fost pe aceeaşi lungime de undă. "Onicaş a greşit, dar este o fază extrem de grea, pentru că în situaţia în care un jucător iese şi altul intră, se întâmplă totul în fracţiuni de secundă. La experienţa lui, nu avea voie să greşească. El a zis că a fost păcălit de acea «forfecare». Dacă nu eşti prompt, ai pierdut momentul prielnic pentru a lua o decizie. Dacă nu exista faza de la Steaua - Universitatea Craiova, era o etapă satisfăcătoare pentru arbitri", a spus Dan Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite