Oltchim s-a retras deja din campionat. Află totul despre drama echipei simbol din Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
?
?

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a retras din campionat, după ce a rămas fără sprijinul financiar al combinatului chimic, aflat într-un amplu proces de privatizare.

Deocamdată, este vorba doar despre secţia de fotbal a clubului, care făcea parte din Seria a IV-a a eşalonului al treilea şi bifase deja o neprogramare, după ce în prima etapă de campionat nu a plătit baremul de arbitraj. "Nu avea rost să mai încurcăm lumea, să trimitem arbitrii, ne-am desfiinţat, iar jucătorii sunt liberi de săptămâna viitoare, când va fi prima şedinţă de Comitet Executiv la federaţie. Nu s-a găsit nimeni să ne preia, deşi s-a tot căutat un sponsor, să vedem dacă mai continuă şi handbalul. Oricum, jucătorii nu aveau o situaţie fericită, aveau salariul minim şi jucau fără prime, îşi vor cauta alte echipe. FC Oltchim rămâne doar cu grupele de copii", a spus tehnicianul Ion Lazăr.

Fotbaliştii de la FC Oltchim vor deveni liberi de contract, o parte dintre ei urmând să semneze cu cele două formaţii vâlcene de Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea şi Damila Măciuca.

Citește aici extraordinara poveste a lui Marius Vlădoi, portarul de 41 de ani de la echipa vâlceană

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite