Oli vine cu banii pentru jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenirea lui Cosmin Olăroiu în Ghencea a fost de bun augur şi pentru fotbalişti. Chiar dacă au făcut un meci dezastruos la Mediaş, cu Gaz Metan (0-0), jucătorii stelişti au scăpat uimitor de furia patronului Gigi Becali, care i-a menajat la finalul întâlnirii, evitând să-i critice.

Asta deoarece Oli este hotărât să schimbe atmosfera la echipă, iar pentru asta, a insistat pe lângă finanţatorul roş-albaştrilor ca elevii săi să fie premiaţi în cazul în care vor elimina FC Braşov din Cupă.

Becali a acceptat în cele din urmă să le promită jucătorilor câte 2.000 de euro bonus, o premieră în acest retur pentru gruparea din Ghencea. Asta mai ales în condiţiile în care, când era Cîrţu pe bancă, anunţase, ironic, că o calificare în finală va fi răsplătită cu „prima la stânga, apoi, prima la dreapta".

Cupa, ultima speranţă

Tehnicianul de 41 de ani nu insistă în mod întâmplător ca toate lucrurile să fie puse extrem de bine la punct pentru partida de astăzi, contra trupei lui Conceiçao. Olăroiu a fost adus pentru acest final de sezon, tocmai pentru a reuşi o calificare în Liga Europa prin intermediul Cupei României.

Iar în cazul în care roş-albaştrii vor rata şi acest obiectiv, Oli va părăsi mai mult ca sigur gruparea din Ghencea. „Oli e un om sentimental. E materialist, dar nu cu mine. El e un tip extraordinar de inteligent. Dacă va lua Cupa, nu va da cu piciorul la o continuare. De fapt, întreaga strategie a lui a fost făcută pentru câştigarea acestui trofeu", a recunoscut şi Becali.

12 ani au trecut de când Steaua a cucerit ultima oară Cupa României, în 1999 câştigând în faţa Rapidului la penalty-uri.

Patru antrenori în patru meciuri

Roş-albaştrii au mai bifat un record negativ în acest sezon. Steaua a reuşit contraperformanţa de a avea patru antrenori diferiţi în patru meciuri cu aceeaşi echipă! În campionat, în tur, Eugen Neagoe a stat pe bancă la meciul de sub Tâmpa (1-1), în retur, la dezastrul din Ghencea (0-3), Marius Lăcătuş era antrenorul Stelei, în prima manşă din Cupa României, Sorin Cîrţu s-a ocupat de echipă (0-0), iar astăzi, Cosmin Olăroiu va bifa al doilea meci ca tehnician de la revenirea la Steaua. Mai mult, în cele patru confruntări, roş-albaştrii au avut de fiecare dată un sistem de joc diferit. Cu Neagoe, 4-1-4-1, cu Lăcătuş, 4-2-3-1, cu Sorin Cîrţu, 4-4-2, iar azi, cu Oli, s-ar putea să folosească un 4-3-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite