Lia Olguţa Vasilescu "mătură" pe jos cu Mircea Sandu: "Recunosc pungaşii dintr-o privire"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu
Lia Olguţa Vasilescu

Şeful FRF, Mircea Sandu, a făcut zilele trecute câteva declaraţii belicoase împotriva primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

"Craiova şi doamna primar (n. r. - Olguţa Vasilescu) să se ducă să-şi ia jucătorii înapoi de pe unde sunt, e problema lor. Dar Mititelu nu vrea jucătorii, pentru că are datorii la ei. Nu are cum să mai facă fotbal, pentru că nu mai are niciun ban. Nu vedeţi ce cere el? El cere bani. Nu o să obţină niciodată bani de la federaţie! A fost un abuz şi prezenţa primăriţei, care habar n-are de fotbal, nu a avut bunul-simţ să dea un telefon la federaţie. A dat declaraţii prin ziare că ne pune cu roţile în sus, ne dă peste cap. Este posibil să te exprimi aşa?", a menţionat Sandu, conform cotidianului "Ediţie Specială de Oltenia".

Lucrurile nu au rămas fără replica promptă a Liei Olguţa Vasilescu, care a postat imediat pe Facebook răspunsurile. "Mircea Sandu spune despre mine că habar n-am de fotbal. Se prea poate, dar recunosc pungaşii dintr-o singură privire şi ştiu cum stă treaba cu lovitura de pedeapsă! Mă întreabă de ce n-am sunat la FRF, să-mi explice el cum e cu fotbalul! Păi, dacă n-am habar de fotbal, cum m-aş putea înţelege cu el?", a comentat Olguţa Vasilescu. "Auzi la el! Mircea Sandu: «A fost un abuz şi prezenţa primăriţei (la proces), care habar nu are de fotbal. Nu a avut bunul-simţ să dea un telefon la federaţie». Adică sunt nesimţită, că nu m-am rugat de Naş să lase echipa în pace! Sau cum?" - mai afirmă primarul Craiovei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite