Olăroiu îşi face fermă ca să scape de E-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Olăroiu şi-a cumpărat un teren lângă lacul Snagov, unde vrea să cultive legume şi fructe sută la sută naturale. Tehnicianul celor de la Al-Sadd Doha e foarte atent cu dieta sa. A făcut sport zilnic, chiar şi cât timp a stat în România în vacanţă şi, în ultimul an, a dat jos aproape 12 kilograme.

Despre Cosmin Olăroiu se ştie că e un maniac atunci când vine vorba de fotbal. A transformat sportul-rege într-o ştiinţă! O studiază, se documentează întruna şi, în momentele în care nu este pe terenul de antrenament, poţi să pariezi că se uită la meciuri.

„Sunt zile în care văd câte patru, cinci. Nu mă plictisesc, fiindcă de la fiecare partidă poţi învăţa ceva care să-ţi fie de folos cândva", e o vorbă a lui Oli. Când nu-şi umple timpul cu fotbalul, tehnicianul în vârsta de 41 de ani se ocupă de hobby-urile sale. Maşinile sunt pasiunea sa numărul 1. În plus, este şi un colecţionar înrăit de ceasuri. Mai există un amănunt care nu se ştia despre antrenorul celor de la Al-Sadd şi anume slăbiciunea sa pentru viaţa la ţară.

Chiar dacă trăieşte la Doha, unul dintre cele mai impresionante oraşe din zona Golfului Persic, Oli se simte cel mai bine în mijlocul naturii. Acesta este şi motivul pentru care, cât timp a stat în România în vacanţă, în această vară, s-a retras la reşedinţa sa pe malul lacului Snagov.

Tot acolo, Oli a cumpărat un teren pe care intenţionează să-l transforme într-o fermă. „Viaţa la ţară mă linişteşte. Îmi place să fiu în preajma animalelor, să mulg vaca şi să cultiv legume. Sunt lucruri care mă relaxează", ne-a povestit fostul antrenor al Stelei. Un alt motiv pentru care lui Olăroiu i-a venit ideea cu ferma este acela că nu prea are încredere în produsele care se comercializează în pieţele de la noi, mai ales că cele mai multe dintre ele sunt de import şi conţin E‑uri.

A ajuns la 112 kilograme

După ce a terminat sezonul în Qatar, Oli a petrecut o lună la Bucureşti, perioadă în care n-a neglijat sportul. Dacă la Doha se obişnuieşte să meargă la sală în fiecare dimineaţa, în timp ce seara şi-o petrece pe teren, conducând şedinţele de pregătire ale echipei, în România, tehnicianul s-a "antrenat" mergând pe bicicletă, alături de fiul său, în pădurea din Snagov. Acum, Olăroiu cântăreşte 112 kilograme (la o înălţime de 1,87 de metri), după ce, în primul an petrecut în Asia, ajunsese la peste 120!

2,5 milioane de dolari este salariul lui Cosmin Olăroiu la formaţia Al-Sadd Doha.

Piţurcă are şi el o fermă

Un alt personaj cunoscut din fotbalul nostru care deţine o fermă este Victor Piţurcă. La 54 de ani, antrenorul Stelei nu-şi arată deloc vârsta, principalul motiv fiind alimentaţia sănătoasă pe care o are. Piţi mănâncă numai produse naturale, iar de anul trecut şi-a făcut o fermă pe un teren lângă Bucureşti, unde cultivă fructe, legume şi creşte animale. De asemenea, în curtea vilei sale din Pipera, Piţurcă şi-a menajat un cuptor de făcut pâine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite