Olăroiu s-a supărat pe Sandu: “Imaginea mea a fost folosită”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olăroiu spune că nu va veni la naţionala României, deranjat că Mireca Sandu se foloseşte de numele lui pentru a pune presiune pe actualul selecţioner, Răzvan Lucescu.

"Puneţi-vă în situaţia mea, ce aţi face dacă aţi avea o ofertă, dar ar trebui să o refuzaţi ca să aşteptaţi să se confirme nişte speculaţii. Se spune doar că Răzvan ar putea să plece după meciul cu Bosnia, nu este nimic sigur. Nu îmi permit să stau în anticamera naţionalei până se va decide el să plece. Am stat o perioadă pe tuşă, dar nu îmi permit să nu mai lucrez, trebuie să îmi reiau activitatea, nu pot să aştept să piardă naţionala ca să o preiau.

Desigur, în ceea ce piveşte naţionala, ar conta inclusiv factorul financiar. Încep să mă gândesc că imaginea mea a fost folosită în ultimele săptămâni pentru a forţa nota, nu că ar fi fost cu adevărat interesaţi de mine. S-a spus că Olăroiu e dorit la naţională, deşi probabil acei oameni ştiau că am deja un angajament, iar acum se trage concluzia că eu sunt ăla rău, care refuză", a spus Olăroiu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite