Olăroiu: "Deja mi-e dor de băieţi, dar cuvântul pe care mi l-am dat contează!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Olăroiu şi-a anunţat ieri plecarea de la Steaua, însă tehnicianul de 41 de ani pare deja să regrete decizia luată. Oli spune că înţelegerea cu Al Ain ţine de cuvântul său dat.

"Azi deja mi-a lipsit antrenamentul din Ghencea, deja mi-e dor de băieţi, dar mi-am dat cuvântul în altă parte. Acolo, cuvântul contează mai mult decât contractul. O să fiu cu sufletul alături de băieţi tot timpul.

Am avut o relaţie apropiată cu jucătorii, bazată pe respect şi disciplină. Ceea ce mintea umană poate crede şi concepe, poate fi realizat. Fotbaliştii au crezut în ei şi au reuşit să ia trofeul.

Steaua a fost net superioară pentru că a avut jucători care au cîştigat mult la capitolul încredere. S-a văzut că jucătorii lui Dinamo sînt mai marcaţi de miza jocului. Singurul moment neplăcut din finală a fost reprezentat de prestaţia arbitrilor, trecînd peste spectacolul din tribune şi din teren.

Cu un asemenea meci însă poţi să atragi sponsori. Eu ştiam dinaintea meciului cine a ales această brigadă, şi în nici un caz nu am fost noi. Vasile Avram a încercat să-şi propulseze fiul în topul arbitrilor din Liga 1, dar prestaţia brigăzii de ieri a fost ruşinoasă", a spus Olăroiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite