Olăroiu a ajuns la Mediaş alături de Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Olăroiu a ajuns în jurul orei 15.00 la hotelul în care sunt cazaţi steliştii, unde a făcut joncţiunea cu echipa, dar şi cu managerul general Mihai Stoica.

Oli a venit la Mediaş împreună cu Gigi Becali, patronul echipei. Cei doi s-au deplasat cu avionul până la Sibiu, iar de-acolo au folosit un automobil pentru a ajunge la destinaţie, informează gsp.ro. Venirea tehnicianului de 41 de ani a schimbat total optica lui Meme. Dacă înainte ca Sorin Cîrţu să fie demis, managerul roş-albaştrilor a afirmat că nu va putea merge cu echipa întrucât trebuie să onoreze o invitaţie la o nuntă,  Stoica s-a răzgândit şi a făcut până la urmă deplasarea cu echipa.

Vizită la ferma "Trei Stejari"

După ce au luat micul dejun, fotbaliştii lui Olăroiu au mers în plimbare la ferma "Trei Stejari", situată într-o pădure aflată în imediata apropiere a hotelului Binder Bubi, unde sînt cazaţi de aseară.

Bănel Nicoliţă a fost printre ultimii stelişti care au ieşit din hotel, fiind imediat asaltat de amatorii de autografe. "Şi acum ne aducem aminte ce foarfecă de spectacol ai reuşit la Mediaş. Sperăm să ai şi azi o asemenea realizare", i-au strigat fanii.

Fotbaliştii s-au relaxat timp de aproximativ o jumătate de oră într-un cadru natural unde au avut ocazia să viziteze un veritabil muzeu al satului. Steliştii s-au plimbat printre morile de vânt şi apă şi au vizitat câteva case tradiţionale din mai multe regiuni ale ţării. Pentru jucători urmează masa de prânz, odihna şi o sesiune de vizioare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite