Olăroiu galopează spre titlu în Qatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olaroiu
Cosmin Olaroiu

În aşteptarea derby-ului din meciul direct, Al-Sadd şi Al-Gharafa, cele mai puternice formaţii din Qatar, au avut, ieri, o luptă de la distanţă. Duelul a fost câştigat de formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu. Dacă Al-Sadd s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la Al-Sailiya, în schimb, Al-Gharafa s-a împiedicat de Al-Wakra, fiind învinsă cu 3-2.

În urma rezultatelor de ieri, trupa lui Olăroiu s-a distanţat în fruntea clasamentului. Al-Sadd are 23 de puncte după nouă meciuri, cu trei mai multe decât Al-Gharafa şi cu şapte mai multe decât Al-Wakra.


„N-am mai văzut o echipă ca Al-Sadd”


În ciuda victoriei de ieri, fostul tehnician al Stelei n-a fost pe deplin mulţumit. „Meciul cu Al-Sailiya n-a fost deloc uşor, deşi aşa pare, dacă te uiţi la scorul final. Am întâlnit cea mai disciplinată formaţie din Qatar. N-am strălucit, am făcut cât a trebuit pentru a învinge”, a spus Oli. De partea cealaltă, antrenorul de la Al-Sailiya a remarcat jocul celor de la Al-Sadd sub comanda lui Olăroiu. „Lucrez de aproape 20 de ani în zona Golfului Persic, dar până acum nu am văzut o echipă aşa de bine organizată, cum este Al-Sadd în acest moment. E o echipă care reuşeşte să treacă de la un sistem la altul pe parcursul unui meci şi, în aceste condiţii, e foarte greu să contracarezi jocul lor. Asta, în primul rând, este meritul lui Olăroiu”, a spus bosniacul Jamal Hadji.


Olăroiu împotriva lui Juninho


Faptul că au reuşit să-şi mărească avansul faţă de principala contracandidată la titlu exact înainte de meciul direct este un avantaj psihologic pentru elevii lui Olăroiu. La data de 12 decembrie este programat meciul sfârşitului de an în Qatar: Al-Sadd – Al-Gharafa. Va fi un derby cu gust brazilian, fiindcă pe teren vor fi cinci fotbalişti din Ţara Cafelei. Dacă la Al-Sadd evoluează golgheterul campionatului Leandro Da Silva (9 goluri), Alfonso Alves (transferat de la Middlesbrough) şi Felipe, de partea cealaltă, vedetele celor de la Al-Gharafa sunt Juninho Pernambucano şi Klemerson. Cei doi au înscris până acum nouă din cele 22 de goluri ale echipei lor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite