Olăroiu: "Gigi mi-a făcut o ofertă scrisă, dar voi discuta despre rămânerea mea după finala Cupei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a dezvăluit că patronul echipei, Gigi Becali, i-a propus un contract pentru a rămâne şi din vară, urmând ca decizia să o ia după ultimul meci al sezonului.

"Vom vorbi despre rămânerea mea la Steaua, după finala Cupei. Mai am timp să mă gândesc şi voi lua o decizie după meci. Gigi mi-a făcut o ofertă scrisă pe care nu am vrut să o discut deocamdată.

Decizia mea nu depinde de rezultatul finalei. Dacă ne vom impune, Cupa nu o voi câştiga eu, ci jucătorii. Au trecut prin multe perioade dificile, schimbări de antrenori şi alte lucruri care i-au afectat.

Nu pot vorbi despre oferta pe care mi-a făcut-o Gigi, pentru că eu am luat-o ca pe o glumă.

Ce s-a schimbat faţă de momentul în care am venit? Contează legătura mea cu jucătorii. Atunci când merg la stadion mă simt ca şi cum m-aş duce acasă. Sunt oameni pe care îi cunosc de când eram mic şi mă simt întotdeauna bine în compania lor. Nu vorbesc acum despre conducere ci de nişte oameni care nu se văd, dar care au un aport fantastic. Trebuie să ţinem cont şi de ei", a declarat Cosmin Olăroiu la "Fanatik Show".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite