Ogăraru, sprijinit de AISS într-o acţiune caritabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al Stelei, George Ogăraru, s-a implicat într-o acţiune de strângere a rechizite şcolare pentru copiii din Valea Plopului, judeţul Prahova, aflaţi în îngrijirea unei asociaţii.

Fotbalistul, care este cunoscut pentru iniţiativele sale caritabile, este sprijinit de Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS), care a emis un comunicat în acest sens.

"Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti îşi manifestă sprijinul faţă de acţiunea caritabilă organizată de familia Ogăraru şi face un apel către toţi suporterii pentru a participa la această acţiune, sâmbătă, 3 septembrie, între orele 16:00-19:00, în Parcul Herăstrau (zona La Roată). Acţiunea constă în strângerea de rechizite scolare pentru copiii din Valea Plopului, jud. Prahova, aflati în îngrijire din partea asociaţiei ProVita. În Valea Plopului sunt în prezent peste 320 de copii, majoritatea fiind la şcoală. De-a lungul timpului, George Ogăraru a organizat mai multe acţiuni caritabile care au avut ca scop strângerea de fonduri pentru aceşti copii", se arată în comunicatul AISS.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite