Ogăraru: "Se putea face mai mult ca Steaua să se antreneze înainte de acest meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fundaş stelist George Ogăraru, în prezent la Sion, a vorbit despre meciul Stelei din această seară contra olandezilor de la Twente.

"Ţinând cont de adversar, cred că n-ar trebui să mai pârjolim câmpiile sau să mergem la Constanţa,  sper că ne va avantaja pe noi terenul, dar nu avem de ales.

În general, echipelor olandeze le place să paseze, de la portar la atacant, ar fi un dezavantaj pentru ei să nu-şi poată face jocul.

Twente este un club care a crescut foarte mult în ultimii ani, cu un departament de scouting foarte bine pus la punct, au adus mulţi jucători de valoare în ultimii ani.

E tipic olandeză acea înfrângere cu Heracles, din ultima etapă. Nu mi-aş pune bază în acel rezultat, pentru că în Olanda nu se face înmormântare după un eşec.

Pentru Twente nu va conta foarte mult, vor trece repede peste acest eşec, acum este vorba de un meci important, internaţional.

Cred că şi jucătorilor care nu au jucat niciodată în Ghencea le e dor de Ghencea. Cred că se putea face mai mult în privinţa unui teren de antrenament pentru acest meci important", a spus acesta la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite