Oferta CFR-ului pentru Lobonţ: 300.000 de euro pentru un împrumut pe un sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Lobonţ negociază în aceste zile intens cu CFR Cluj pentru un transfer în Gruia. Cu un salariu anual de 800.000 de euro la Roma, „Lobby“ are pretenţii financiare mari, dar CFR nu este dispusă să plătească decât un salariu de 300.000 de euro pentru un an

CFR îl vrea sub formă de împrumut pe fostul portar al echipei naţionale, Bogdan Lobonţ. Actualmente la AS Roma, unde are un contract colosal pentru prima ligă, de 800.000 de euro, acesta se află la Cluj, unde s-a întâlnit cu Răzvan Zamfir şi Iuliu Mureşan, pentru a discuta detaliile unui eventual transfer în Gruia.

CFR nu este dispusă să-i acorde o sumă mai mare de 300.000 de euro portarului, pentru un an de împrumut, dar acesta nu cedează şi cere 450.000, conform unor surse din interiorul clubului. În cazul în care cele două părţi se vor înţelege în cele din urmă în privinţa salariului oferit de CFR, cei din Gruia vor intra în contact şi cu clubul roman pentru a stabili procentul pe care ar urma să-l plătească acesta în ceea ce priveşte remuneraţia fotbalistului.

Lobonţ are oferte şi din Rusia şi Ucraina şi îşi doreşte să plece de la Roma, unde este în permanenţă lăsat în afara lotului şi ar agrea o trecere la Cluj. „Totul se va decide astăzi sau mâine. Îl mai vor şi alţii, el cere bani mulţi, vom vedea cum se vor finaliza negocierile“, ne-a declarat o sursă din anturajul fostei campioane a României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite