Ochiroşii, la Steaua III

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-l trezi la realitate, conducătorii grupării din Ghencea se gândesc tot mai serios să-l trimită pe tânărul mijlocaş să joace în Liga a IV-a. Folosit sporadic la prima echipă în acest sezon, „Ochi“ a dezamăgit crunt şi în partidele pe care le-a jucat sub comanda lui Leo Strizu la Steaua II.

Deşi este de patru ani în Ghencea, Răzvan Ochiroşii nu a reuşit să realizeze mare lucru în tricoul Stelei.

Comparat cu Gică Hagi pe vremea lui Meme Stoica şi Cosmin Olăroiu, Ochiroşii a decăzut foarte mult în ultimele sezoane. Ajuns în Bucureşti încă de la 16 ani, fotbalistul a fost copleşit de tentaţii şi a clacat.

În acest moment, mijlocaşul este înglodat în datorii, deşi are un salariu anual de 80.000 de euro, o sumă la care alţi tineri de vârsta lui nici nu îndrăznesc să viseze. Mai mult, tânărul şi-a achiziţionat încă de acum trei ani un SUV Infinity de 50.000 de euro, dar n-a fost în stare nici până azi să-şi ia permisul de conducere.

În aceste condiţii, mijlocaşul a fost băgat recent în şedinţă de Mihai Stoichiţă şi de Valeriu Argăseală, mai ales după ce a „reuşit" să fie unul dintre cei mai slabi fotbalişti de pe teren şi în ultimele partide ale Stelei II.

Deşi se gândesc inclusiv la posibilitatea de a renunţa definitiv la serviciile sale, oficialii Stelei au căzut de acord să-i mai acorde o ultimă şansă mijlocaşului.

Pentru a-l trezi la realitate, conducătorii grupării din Ghencea se gândesc tot mai serios să-l trimită pe Ochiroşii să evolueze în câteva partide pentru Steaua III, în Liga a IV-a. „Eu încă consider că Ochiroşii e un jucător foarte bun, chiar am vrut să-l iau la Oţelul atunci când am antrenat acolo, iar el evolua la Steaua Dunării. Din păcate, nu pot să-l iau acum la prima echipă, asta ar însemna să risc binele Stelei, iar eu nu vreau aşa ceva", a precizat şi antrenorul Mihai Stoichiţă.

Au vrut să-i schimbe numele

În mediile fotbalistice circulă o poveste amuzantă legată de transferul lui Răzvan Ochiroşii la Steaua. În momentul în care s-a pus pe tapet aducerea mijlocaşului în Ghencea, unul dintre oamenii din conducerea Stelei ar fi exclamat, la auzul numelui mijlocaşului: „De adus îl aducem noi, dar trebuie să-i schimbăm neapărat numele, că Ochiroşii nu e nume de fotbalist!".

Gigi: „Îl iau pe Sburlea!", „Dinu Vamă": „Nici vorbă!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit ieri despre campania de achiziţii a trupei din Ghencea în această iarnă.

„Vreau să aduc trei-patru jucători pentru a juca din nou în Liga Campionilor. Am vorbit cu Dinu Gheorghe pentru Rui Duarte şi pentru Sburlea, o să dau pe ei cel mult un milion de euro. S-a luat în discuţie şi transferul lui Ezequias, dar prefer să iau alt fundaş la acelaşi preţ", a spus latifundiarul.

„Oferta Stelei este atât de proastă încât nici nu încape discuţie să se facă aceste transferuri. Nu se pune problema să ne aşezăm la masa tratativelor cu cei din Ghencea pentru că nici clubul, nici jucătorii nu ar avea de câştigat din afacerea asta", a reacţionat preşedintele echipei braşovene, Dinu Gheorghe.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite