"Florescu e slab pentru naţională dar e bun de Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Balaci, Dănuţ Lupu şi Mircea Rădulescu au vorbit despre posibilul transfer al lui Florescu la Steaua. Fostul jucător al Alaniei Vladikavkaz a fost criticat de fanii echipei naţionale pentru jocul său slba dar Gigi Becali a anunţat că-l vrea în Ghencea.

"Nu e un fotbalist rău, aşa cum se spune. E peste media Ligii 1, dar a intrat în gura celor care-l înghit pe Răzvan Lucescu şi s-au folosit de Florescu pentru a lovi în selecţioner", a spus Ilie Balaci pentru www.gsp.ro.

Şcolii de Antrenori a FRF, Mircea Rădulescu: "Pentru Liga 1, este un cîştig, el vine cu o mentalitate de joc la care mulţi sînt deficitari. Poate întări capacitatea de efort a echipei la care se transferă". "Riciu" crede însă că fotbalistul liber de contract nu prea are viitor la echipa naţională: "Din punct de vedere ofensiv, ajunge greu în zonele avansate. N-am văzut la el pase decisive, participări-surpriză în faza de atac, or, în contextul echipei naţionale e foarte puţin în raport cu ce fac mijlocaşii de acelaşi profil ai reprezentativelor de top din Europa, mă refer la un Xavi, un Schweinsteiger. Fiind un fotbalist care intră să dea totul pe teren, am ajuns la concluzia că mai mult decît ne-a arătat nu putem să-i cerem. E devotat, disciplinat tactic, bun coleg de echipă, dar îi lipseşte rafinamentul, atît poate. E greu de comparat cu Rădoi, Mirel mai dă şi goluri, e mai polivalent".

Dănuţ Lupu: "Cine de la Steaua a zis că-l vrea pe Florescu? A spus Cîrţu asta? A, dacă Gigi a zis, atunci... Eu în locul lui nu l-aş lua la Steaua, n-aş avea nevoie de el. Aleargă mult, însă cam atât!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite