Oţelul Galaţi pune nocturna cu sprijin bancar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan, director general FC Oţelul Galaţi
Marius Stan, director general FC Oţelul Galaţi

Directorul general de la Oţelul, Marius Stan, a spus astăzi că montarea instalaţiei de nocturnă nu va fi finalizată până la primul meci din campionatul viitor, dar a precizat că întârzierea nu va fi mare şi că nu vor fi probleme cu licenţierea

„Încă suntem în faza în care analizăm şi reanalizăm ofertele. Numai pentru realizarea proiectului se cere timp o lună. Toate ofertele, ca timp de execuţie, încep de la patru luni în sus. Mă îndoiesc că vom putea fi gata pentru prima etapă din capionatul următor. Dar nici prea mult după aceea nu se va mai întârzia şi sunt convins că nu vom avea probleme cu licenţierea. Lucrările ar trebuie să fie destul de avansate în acel moment, nu cred că nu vom putea obţine o derogare să putem juca un meci-două fără nocturnă", a declarat Marius Stan.


Plata în rate

Conducătorul grupării gălăţene a mai spus că, deşi montarea nocturnei va însemna sacrificii, bugetul echipei nu va avea de suferit atât de mult cât se preconizase iniţiale. „Costurile se ridică în jur de un milion de euro, dar nu va mai trebui să plătim această sumă integral în acest an. Am găsit o colaborare cu banca, într-un sistem creditor-furnizor, pe o perioadă de patru-cinci ani. Astfel, vom plăti cam 200.000 de euro pe an, ceea ce înseamnă cu totul altceve pentru club, vom putea respira", a spus Marius Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite