Nunta lui Borcea, opulenţă şi bliţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lume „ca la urs“, 30 de bodyguarzi, limuzine, haine scumpe şi lux la tot pasul la nunta acţionarului dinamovist Cristi Borcea. Nota de plată? Un milion de euro!  Nunta lui Cristi Borcea a fost cel mai mediatizat eveniment al zilei de ieri, programele de ştiri întrecându-se în breaking news-uri.

Biserica „Adormirea Maicii Domnului" din Pipera a fost luată cu asalt ieri, în jurul orei 17.00, în aşteptarea celor mai mediatizaţi miri, Cristi Borcea (42 de ani) şi Alina Vidican (28 de ani). Acţionarul dinamovist şi aleasa lui, cu care se iubeşte de opt ani, au fost punctuali şi au descins dintr-o limuzină Lincoln albă, care a parcat până în uşa bisericii.

Bodyguarzii au împânzit locaţia unde a avut loc ceremonia



Mirii şi naşii au păşit pe covorul roşu, încadrat de lumânări ornate cu hortenii şi orhidee, iar cele 30 de „gorile" le-au ţinut spatele până aproape de altar.

image

Patronul Stelei a condus mireasa la altar



Surpriză însă! În aglomeraţia creată, Alina Vidican era să-şi distrugă rochia de 20.000 de euro şi să rămână fără trena de şase metri, care i-a fost călcată în picioare. Fotomodelul a făcut o grimasă, abţinându-se cu greu să nu-i facă cu ou şi cu oţet pe nuntaşii neatenţi.

image

Click pe imagini pentru a mări

image
image
image

Borcea, în alb şi roşu

Mirele a fost ceva mai relaxat şi a zâmbit tot timpul, mândru de frumuseţea de la braţ, dar şi de costumul de 15.000 de euro, la care a ales un papion roşu.

După slujba religioasă, alaiul a plecat înspre centrul de evenimente Ambasad'Or din Otopeni, acolo unde urma să înceapă cheful de pomină cu 600 de invitaţi.

Naşul Gigi Becali a îndeplinit rolul de şofer, avându-l pe Borcea în dreapta, în timp ce soţiile lor au stat în spate.

Becali şi Borcea au mers cu un Rolls Royce alb



S-a mâncat sparanghel cu portocale

Meniul de la nunta lui Borcea a fost unul pe măsură. Invitaţii au mâncat homari, langustine, fructe de mare, sparanghel cu portocale, salată cu creveţi şi avocado, trufe, sorbet de lime şi muşchi de vită de Monaco cu sos Merlot.  Preparatele au fost aduse din Franţa.

image

Click pe imagini pentru a mări

 

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite