Nuno Claro, pe linie moartă. CFR va aduce urgent un alt portar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nuno Claro traversează una dintre cele mai proaste pase din carieră. A început sezonul ca titular, dar Jorge Costa este hotărât să-l treacă pe conaţionalul său pe banca de rezerve. Pavel Kieszek şi Hugo Ventura sunt cei doi goal-keeperi cu care negociază gruparea clujeană, iar săptămâna aceasta tranzacţia ar putea fi finalizată.

Nuno Claro nu este nici pe departe portarul de care ar avea nevoie CFR pentru câştigarea unui nou titlu. Portughezul a greşit decisiv în înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş, cel puţin unul dintre golurile sibienilor fiind marcat cu largul concurs al portughezului. Mai mult, acesta se află într-un conflict deschis cu tribuna. Huiduit la primul meci din actuala ediţie a Ligii I pentru trageri repetate de timp, Claro a avut parte de acelaşi tratament şi în meciul de vineri, cu Gaz Metan. Evoluţia slabă i-a fost taxată cu înjurături şi fluierături, iar Jorge Costa pare să nu-i mai acorde încredere în viitor.

Deşi a lăudat prestaţia sa după partida din prima etapă, antrenorul nu a dorit să comenteze evoluţia portarului după meciul cu trupa lui Pustai, dar cel mai probabil etapa viitoare poarta va fi apărată de Mincă. „Postul de portar este unul foarte delicat şi e inevitabil să se mai şi greşească. Nu vreau să comentez evoluţia lui Claro, eu vorbesc doar de echipă per ansamblu“, s-a limitat să spună Jorge Costa după meci.

În această perioadă, CFR negociază cu doi portari aflaţi sub contract cu FC Porto, iar zilele următoare unul dintre ei va ajunge în Gruia. Polonezul Pavel Kieszek şi portughezul Hugo Ventura sunt în discuţii cu „feroviarii“, iar unul dintre ei va semna un contract în perioada următoare. „Avem nevoie de portar şi îl vom aduce. Suntem în discuţii cu mai mulţi, există variante şi o vom alege pe cea mai bună“, a spus Iuliu Mureşan. Până când CFR va ajunge la un acord cu unul dintre cei doi portari, cel mai probabil titularul buturilor va deveni Mihai Mincă, adus de la Braşov în această iarnă.

2 goluri a încasat Nuno Claro de la Gaz Metan Mediaş, fiind vinovat la ambele

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite