Numărul mic de membri ai fan clubul naţionalei este justificat de Vlădoiu prin lipsa rezultatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Fan Clubului Echipelor Naţionale, Jean Vlădoiu, a declarat, miercuri, cu ocazia unui meci între foşti jucători şi suporteri, că fan clubul are un număr mic de membri, 1.300, dar acest lucru este de înţeles ţinând cont de lipsa rezultatelor echipei naţionale în ultima perioadă.

"Este o primă acţiune, este un lucru frumos pe care îl facem pentru că îi respectăm foarte mult pe cei care s-au înscris în fan clubul echipei naţionale. Avem 1.300 de membri înscrişi. Este foarte puţin, dar să ne gândim şi la rezultatele echipei naţionale din ultimul timp. Şi atunci poate vom înţelege că numai rezultatele duc la umplerea stadioanelor. Cu Franţa, sunt convins că stadionul se va umple, pentru că este vorba şi de o inaugurare. Jumătate vor veni să vadă noua arenă, iar jumătate pentru echipa naţională", a spus Vlădoiu.

Federaţia Română de Fotbal a organizat, miercuri, pe terenul sintetic din cadrul Centrului de Fotbal Mogoşoaia, o partidă amicală între membri ai Fan Clubului Echipei Naţionale şi foşti internaţionali ce au reprezentat FRF. Vlădoiu a jucat cu un tricou al echipei naţionale produs de firma adidas cu ocazia partidei amicale România - Argentina, care trebuia să se dispute la 10 august, cu ocazia inaugurării Arenei Naţionale, dar a fost anulat de oaspeţi.

Alături de Vlădoiu au mai evoluat Ionel Ganea, Florin Prunea, Ovidiu Stângă, Florin Constantinovici, Miodrag Belodedici şi Gheorghe Mihali.

image

Fostul internaţional Ionel Ganea a declarat că este bine că după atâta timp suporterilor li s-a împlinit un vis. "Putem să le împlinim suporterilor un vis, o doleanţă, acela de a juca un meci cu noi. Ne-au rugat, am făcut poze cu ei şi le-am oferit şi autografe. Pe noi încă ne mai ţin picioarele. Ei joacă 100, noi doar 10 şi le dăm şi un avans de 10 goluri", a mai spus Ganea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite