„Nu sunt nici paravan, nici marionetă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul preşedinte al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam, i-a răspuns lui Loţi Bölöni, cel care a spus că „Eroul de la Sevilla“ e folosit de Gigi Becali pentru a potoli furia tribunelor. Legendarul portar al Stelei a ţinut să le mulţumească fanilor, prin intermediul cotidianului „Adevărul“, pentru primirea pe care i-au făcut-o la meciul cu Victoria Brăneşti.

„A fost ceva extraordinar, aş minţi dacă aş spune că mă aşteptam la o asemenea atmosferă. Ţin să repet încă o dată faptul că eu am venit cu drag la Steaua şi voi încerca să ajut clubul. Dacă reuşim calificarea în grupele Ligii Europa şi un rezultat bun în meciul de la Vaslui, sunt sigur că stadionul va fi arhiplin la meciul cu FC Timişoara.", ne-a declarat Duckadam.

Acesta a ţinut să-i răspundă şi fostului său coleg, Loţi Bölöni, actualul antrenor al lui Al-Wahda.

„Sigur că m-au deranjat anumite afirmaţii, precum că aş fi paravan sau marionetă. Nu e adevărat! Bölöni poate declara tot ceea ce consideră el, doar că el e mai puţin familiarizat cu situaţia din România şi cu fotbalul de la noi. Eu cred că se poate lucra foarte bine cu domnul Gigi Becali. Se lucrează foarte greu cu el în momentul în care ambiţiile nu coincid, iar orgoliile sunt prea mari. Pentru mine nu e greu, pentru ca eu îl recunosc ca fiind patronul Stelei", ne-a mai spus „Eroul de la Sevilla", care încă nu le-a fost prezentat jucătorilor.

Helmuth Duckadam s-a mutat deja în Bucureşti, urmând ca peste două săptămâni să i se alăture şi soţia, Alexandra. „Steaua mi-a oferit un apartament cu trei camere, mobilat, situat în zona Grozăveşti", ne-a spus preşedintele roş-albaştrilor.

Speranţe pentru fostele glorii

Duckadam s-a referit şi la fostele glorii ale clubului angajate de către Victor Piţurcă în cadrul Academiei de Fotbal, printre care se numără şi foştii săi colegi din '86, Lucian Bălan şi Miţi Majearu: „Nu ştiu exact care este situaţia lor contractuală, dar pot să vă spun că eu îmi doresc ca toate aceste foste mari glorii ale Stelei să rămână în cadrul clubului nostru".

"Duckadam este un paravan. El rămâne eroul nostru, al steliştilor, dar mă deranjează că nu-şi dă seama că acum e doar o marionetă agăţată în faţa tribunei."
Ladislau Bölöni
antrenor Al-Wahda

Ce a făcut după ce s-a lăsat de fotbal

-A lucrat timp de şapte ani ca vameş în cadrul Poliţiei de Frontieră Semlac.
-A emigrat în  Phoenix, Arizona (SUA), în toamna lui 2003, după ce a câştigat la „Loteria Vizelor", dar s-a întors în ţară după numai un an.
-În perioada 2004-2009 a fost membru al Partidului Noua Generaţie, fiind ales ca vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte al filialei Arad.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite