Dorinel Munteanu: „Nu ne mai prezentăm la Vaslui!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Ironic, „Munti“ a spus că se teme de Adailton şi compania, după ce i-a văzut ţinând Lazio în şah. Egalul Vasluiului cu Lazio şi parcursul foarte bun al moldovenilor în Liga Europa sunt în contrast total cu rezultatele dezastruoase ale Oţelului din Liga Campionilor.

Cele două formaţii s-au bătut la titlu în sezonul trecut, iar în actuala stagiune s-au duelat de la distanţă în Europa, în compania unor adversari de top.

Dacă gălăţenii au pierdut cele cinci partide disputate cu Basel, Benfica şi Manchester United, în schimb, galben-verzii s-au descurcat de minune în compania celor de la Lazio, Sporting Lisabona şi Zürich. Şi, totuşi, gălăţenii nu sunt deloc impresionaţi de rezultatele europene obţinute de Ada­ilton şi compania. Mai mult, antrenorul Dorinel Munteanu a fost ironic la adresa rivalilor înaintea meciului direct din această rundă.

„În primul rând, Vasluiul n-a fost contracandidata noastră la titlu anul trecut, ci Timişoara. Apoi, nu se compară niciodată anvergura, motivaţia şi banii din Liga Campionilor cu cele din Liga Europa. Oricum, Vasluiul nici anul acesta nu mi se pare o echipă prea bună, care să rupă gura târgului. Dar, dacă am văzut că au remizat cu Lazio, nici nu ne mai prezentăm la meciul cu ei", ne-a spus, ironic, antrenorul Oţelului.

Stan crede că Lazio e sub Manchester

Preşedintele Marius Stan a fost de aceeaşi părere cu „Munti", însă a adoptat un ton ceva mai blând în declaraţiile sale. „Campioanele rămân campioane, orice ar fi. Zürich nu se compară niciodată cu Basel, Sporting e două clase sub Benfica, iar Lazio e sub Manchester United. Şi noi regretăm că n-am obţinut niciun punct în Ligă, dar, dacă cineva pretinde că ar fi făcut mai mult decât noi, e penibil. După război, mulţi viteji se arată. Eu zic că nu ne-am făcut de râs în Europa, dar s-a văzut că n-am avut experienţă", a afirmat Stan.

" Până la urmă, noi n-am luat 5-0 sau 7-0 în Liga Campionilor, cum au luat alţii. Cu puţin noroc, puteam obţine şi noi două-trei puncte lejer. "
Marius Stan
preşedinte Oţelul

" Comparaţia parcursului european al celor două echipe arată cum ni s-a furat titlul anul trecut în meciurile cu Astra, Timişoara şi altele. Altă explicaţie logică nu există. "
Adrian Porumboiu
patron Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite