„Nu mai vreau să aud de Vamă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe şi Ioan Neculaie se înţelegeau de minune la Braşov, dar acum sunt la cuţite
Dinu Gheorghe şi Ioan Neculaie se înţelegeau de minune la Braşov, dar acum sunt la cuţite

Rapid va juca mâine cu FC Braşov într-un meci al regăsirilor. Mulţi jucători au plecat în vară de sub Tâmpa în Giuleşti, odată cu preşedintele Dinu Gheorghe.

Numai că patronul Ioan Neculaie nu-şi aminteşte cu plăcere de perioada în care „Vamă" era şef la Braşov. În primul rând, cu Dinu Gheorghe preşedinte, „stegarii" nu au avut nicio performanţă, mai mult, întreaga „distracţie" l-a costat pe omul de afaceri aproape 8 milioane de euro, dintre care 3,5 investiţi într-o bază sportivă pe care i-au solicitat-o „Vamă" şi Răzvan Lucescu. Cum meciul cu Rapid bate la uşă, Neculaie păstrează tonul iritat când vine vorba de Dinu Gheorghe: „Nu vreau să mai aud de Vamă, ia mai dă-l dracului!".

Se judecă pe banii pentru Roman şi Sburlea

Neculaie e supărat şi din alt motiv. Dinu Gheorghe nu s-a ţinut de cuvânt în ceea ce priveşte sumele de transfer stabilite şi nu a achitat până acum o rată de 260.000 de euro pentru doi jucători care au plecat de la Braşov în Giuleşti în această vară, Roman şi Sburlea. În acest sens, braşovenii au depus memoriu la FRF pentru a-şi recupera banii. 

s
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite