Lobonţ: "Nu mi-am pierdut niciodată speranţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Bogdan Lobonţ a fost integralist în meciul TSKA Sofia-AS Roma 0-3, din grupele Europa League. Lobby a avut o evoluţie fără greşeală în partida de la Sofia şi spune pentru site-ul său oficial, www.bogdanlobonţ.ro, că este fericit că a reuşit să "închidă" poarta Romei.

Lobby, cum a fost debutul ca titular într-un meci oficial pentru AS Roma? Presa din Italia a avut numai cuvinte de laudă la adresa ta...

Mă bucur că echipa a câştigat după o evoluţie bună, chiar dacă nu a fost un meci decisiv pentru calificarea în primăvara Europa League. În ceea ce mă priveşte, n-am avut emoţii pentru că nu mai am 20 de ani. Am încercat să "inchid" poarta şi sunt fericit că am reuşit.

Au trecut 8 luni de când nu ai mai apărat 90 de minute.

Nu mi-am pierdut niciodată speranţa. Trebuia să vină şi ziua în care să apăr 90 de minute şi le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Mai importantă decât evoluţia mea este realizarea obiectivului în Europa League. Am terminat grupa pe primul loc, iar acum trebuie să ne concentrăm pentru parcursul în campionat pentru că urmează un meci extrem de dificil, cu Parma.

Roma ocupa locul 5, la 11 puncte în urma Interului. Mai speraţi la titlu?

Nu ne putem gândi acum atât de departe. Trebuie să ne propunem să ajungem cât mai repede pe podium şi vom vedea la momentul respectiv în ce măsură contăm în lupta pentru titlu. Repet, urmează meciul de pe teren propriu, cu Parma şi este foarte important să câştigăm. Este ultima partidă a anului şi sperăm să-i facem fericiţi pe suporterii noştri.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite