Noua achiziţie a CFR-ului, Rui Pedro: „Am venit pentru Jorge Costa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rui Pedro poate evolua atât ca atacant, cât şi ca mijlocaş central
Rui Pedro poate evolua atât ca atacant, cât şi ca mijlocaş central

CFR Cluj l-a achiziţionat pe mijlocaşul central portughez Rui Pedro. Jucătorul de 23 de ani a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din Gruia şi este considerat înlocuitorul perfect pentru Sixto Peralta, momentan accidentat.

Clujenii s-au mişcat excelent în ultima zi de mercato în Europa şi au reuşit să-l achiziţioneze pe Rui Pedro, un mijlocaş ofensiv care poate juca şi ca atacant. După ce transferul lui Renan Teixeira a picat, Paszkany s-a orientat către jucătorul care ultima dată a evoluat sub formă de împrumut la Leixoes.

„Cred că a fost cea mai bună variantă pentru mine. Jorge Costa a avut un rol important în acest transfer şi sper să fiu fericit la Cluj. E poate dureros că părăsesc campionatul Portugaliei, dar sper să revin pe uşa din faţă“, a declarat fotbalistul în presa din Portugalia.

Rui Pedro a fost împrumutat în ultimele sezoane de Porto la echipe precum Amadora, Portimonense, Gil Vicente şi Leixoes. În sezonul trecut, acesta a jucat în 26 de partide şi a reuşit să marcheze de opt ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite