Nou scandal pe banderola de căpitan la Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banderola de căpitan pare să fie un capitol delicat în Ştefan cel Mare. Dacă în urmă cu câţiva ani, Geani Kiriţă îi lăsa fără marcaj pe atacanţii adverşi pentru a-şi recupera de pe gazon banderola, în prezent nimeni nu pare să îşi mai dorească această onoare la Dinamo.

Dezamăgit de scorul înregistrat pe tabelă, precum şi de apostrăfările venite din tribune, Marius Niculae a aruncat banderola de braţ în timp ce părăsea terenul.

Şi înlocuitorul său, un alt jucător emblematic la Dinamo, Dănciulescu, a refuzat în primă instanţă să-şi treacă pe braţ banderola de căpitan al echipei. În cele din urmă, forţat de faptul că arbitrul Alexandru Deaconu nu a permis reluarea jocului, Dănciulescu a preluat banderola de căpitan, însă nu pe cea aruncată de Marius Niculae, ci una nouă, albă.

"Marius a scos banderola şi s-a rupt, apoi am venit la margine şi am luat-o. Pur şi simplu s-a rupt banderola, cum să o refuz?! Am venit să joc, să ajut Dinamo şi când îmi voi intra în ritm, voi juca", şi-a explicat Dănciulescu gestul la gsptv.

"Ce tot atât tam-tam pentru banderola de căpitan al lui Dinamo? Sper ca la fiecare meci să existe câte un căpitan diferit, să nu se mai supere nimeni din acest motiv", declara "Prinţul" Adrian Cristea în 2009.

Tamaş, N'Doye şi Andrei Cristea au avut şi ei probleme cu coechipierii, cu fanii sau cu foste glorii ale lui Dinamo atunci când au purtat ghinionista banderolă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite