Noile ţinte ale Stelei: Varga şi un american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Varga
Dacian Varga

Nici n-au apucat încă să finalizeze transferul lui Hristo Iovov, că steliştii vor să mai dea câteva lovituri pe piaţa transferurilor.

„Iovov vine zilele astea în România, dar mă interesează acum şi Varga (foto). Am discutat cu Şiman, i-am propus să mi-l lase până în vară şi daca iau campionatul, o să îi dau 1.500.000 de euro pe el", a declarat Gigi Becali.

Totuşi, Vasile Şiman şi Dacian Varga sunt destul de circumspecţi în privinţa ofertei latifundiarului. „E o diferenţă între ce a vorbit cu mine şi ceea ce o să fac. Nu se pune problema ca Varga să se ducă la Steaua!" , a declarat Şiman.

"M-ar interesa mai mult o ofertă din străinătate", a afirmat şi Varga, care s-a antrenat ieri alături de Sportul Studenţesc. De asemenea, Becali a anunţat că va aduce un mijlocaş american de la echipa lui David Beckham,­ Los Angeles Galaxy.

„Nu ştiu prea multe despre el. E un jucător care i-ar prinde bine Stelei, aşa a zis Stoichiţă! Îl vom vedea când va veni cu noi în cantonament. Acest mijlocaş era jucătorul cu care Beckham colabora foarte bine în teren. E jucător de ultima pasă", a declarat aseară Gigi Becali.

Se pare că mijlocaşul vizat de Steaua este Mike Magee, în vârstă de 25 de ani. Fost internaţional de juniori al Statelor Unite, Magee a jucat 23 de meciuri în sezonul trecut, reuşind 2 goluri şi 6 pase decisive. La capitolul plecări, Gigi Becali a amintit numele lui Dayro Moreno şi Pantelis Kapetanos:

„Am vorbit cu Dinu Gheorghe să-l ia împrumut pe Dayro Moreno până în vară la Braşov. A rămas să se ocupe el cu Argăseală. Am şi o ofertă de două milioane de euro pentru Kapetanos. S-ar putea să-l dau, deşi vreau mai mult!". 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite