„Prinţul“ şi celelalte achiziţii de la „U“, prezentate oficial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Cristea, Tavi Abrudan, Marius Popa, Elias Bazzi, Steven Pele şi Nasser Menassel au fost prezentaţi oficial astăzi la Universitatea Cluj. Universitatea Cluj a fost clubul cel mai activ pe piaţa transferurilor în perioada de mercato din această iarnă

Patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, s-a mişcat cel mai rapid dintre toţi investitorii în această perioadă de transferuri. Profitând de datoria de 1,5 milioane de euro pe care Dinamo o avea faţă de el, l-a achiziţionat pe Adrian Cristea, mijlocaşul fiind cel mai scump transfer din întreaga istorie a clubului. Acesta a decis să treacă de la viaţa scandaloasă din capitală, la o echipă cu pretenţii la titlu, la una care în acest sezon îşi propune doar o clasare pe locurile 8-12.

„O vom lua uşor, pas cu pas şi sper să ajut cât mai mult echipa, să reuşim lucruri frumoase împreună. Domnul Walter m-a convins să vin aici şi îi mulţumesc pentru mâna întinsă. Eu le promit suporterilor că voi fi un alt fotbalist şi îmi voi face meseria cât pot de bine. Legat de viaţa mea personală, uneori trebuie să facem şi sacrificii, deci nu-mi pare rău că am plecat de la Bucureşti“, a spus „Prinţul“.

Mai vine un fundaş stânga

Antrenorul Ionuţ Badea spune că este extrem de mulţumit de campania de achiziţii, dar a dezvăluit că s-ar putea să mai primească sub comandă un fundaş stânga:

„Au fost transferuri gândite pe posturi, exact unde aveam nevoie. Nu ne-au interesat lovituri de imagine, ci doar fotbalişti aleşi pe criterii strict profesionale. Opt jucători au fost puşi pe lista de transferuri, printre care şi Adrian Piţ. Boştină a avut discuţii cu cei de la Lankaran în ceea ce priveşte un transfer, dar a refuzat oferta. S-ar putea să mai vină un fundaş stânga“, a spus tehnicianul.

Un alt fotbalist extrem de important care a semnat cu „alb-negri“, este Octavian Abrudan, care a semnat pe doi ani şi jumătate, revenind astfel în curtea clubului la care şi-a terminat junioratul:

„Faptul că revin acasă m-a convins să semnez. Nu au fost niciun fel de probleme, mă înţelesesem cu domnul Walter încă dinainte de Crăciun, iar semnătura a fost doar o formalitate. Sunt convins că aici va fi mai linişte decât la Steaua“, a declarat fundaşul. La ora 15.00, „studenţii“ , inclusiv cele şase achiziţii noi, s-au reunit la stadionul Clujana, unde au efectuat primele alergări din acest an, pe unul dintre terenurile sintetice din cadrul complexului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite