Nimeni nu vrea să plece de la CFR! Veloso rămâne în Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR a pus pe liber şapte jucători, dar niciunul nu şi-a găsit deocamdată angajament şi şefii sunt îngrijoraţi că vor fi nevoiţi să-i păstreze în Gruia. Stăncioiu,Veloso, Bud şi Dică sunt fotbaliştii pe care Paszkany speră să ia bani, dar nicio echipă nu a înaintat vreo ofertă concretă

Preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, s-a grăbit să anunţe încă după finalul campionatului lista de jucători pe care nu se va mai miza în sezonul viitor. Lista a început cu doi portari, Edi Stăncioiu şi Amadio, dar în ceea ce-l priveşte pe primul, şansele să-şi găsească echipă sunt foarte mici. Italianul va reveni în ţara natală, încercând să-şi caute angajament în ligile inferioare, dar Stăncioiu cere să fie lăsat liber de contract şi conducerea nu este de acord cu acest lucru.

„Nu e chiar atât de simplu cum cred jucătorii. Noi am dat bani pe ei, am cheltuit pentru salarii, iar acum ei vor să plece liberi să-şi poată negocia cum vor viitoarele contracte, cu alte echipe. Nu putem lăsa liber un jucător pe care am dat mulţi bani, chiar dacă nu mai avem nevoie de el“, a declarat o persoană din conducerea clubului.

Veloso va rămâne în Gruia

Cele mai mari probleme le întâmpină cei de la CFR cu Leonardo Veloso, fotbalist care mai are un an de contract şi nu este dispus sub nicio formă să renunţe la salariul de 220.000 pe sezon. Acesta a anunţat prin intermediari că se va prezenta la reunirea lotului şi se va pregăti sub comanda lui Jorge Costa.

„Veloso va rămâne, nu avem ce să facem cu el. Marea problemă este că jucătorii nu acceptă contracte pe perioade scurte şi cu unii trebuie să ne asumăm consecinţele, riscând să fim nevoiţi să le cerem să plece mai repede decât expirarea contractului. E clar că nu o să putem să le găsim la toţi echipe, pe unii vom încerca să-i şi împrumutăm, iar dacă nici asta nu iese, vor rămâne, suntem nevoiţi să-i plătim în continuare“, a dezvăluit aceeaşi sursă din clubul „vişiniu“.

400.000 de euro, suma cerută pentru Bud

Cristian Bud este un alt fotbalist de care CFR nu reuşeşte să se descotorosească. Principalul motiv pentru care atacantul încă nu a semnat cu nicio echipă este suma de transfer fixată de Paszkany. „Noi am dat 700.000 de euro pe el, nu putem să-l lăsăm să plece gratis. Dacă a avut un sezon mai slab, nu înseamnă că nu are valoare“, a declarat Iuliu Mureşan.

Cele mai mari şanse de a-l achiziţiona pe Bud, contra sumei de 400.000 de euro, stabilită de cei din Gruia, le are Astra, unde antrenorul Tibor Selymes insistă pentru transferul atacantului pe care l-a pregătit şi la Liberty Salonta. FC Bihor este o altă echipă interesată de serviciile lui Bud. Emil Dică îşi doreşte un transfer în străinătate, dar şi Astra îl doreşte pe fotbalistul ajuns în Gruia de la Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite