Nikolici „s-a jucat“ cu prostituatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikolici a ales o modalitate specială de a se relaxa după egalul Stelei cu CFR
Nikolici a ales o modalitate specială de a se relaxa după egalul Stelei cu CFR

După egalul de sâmbătă seară cu CFR Cluj, atacantul Stelei a fost prins în compania unor „fetiţe“ la un bordel şi a ajuns dimineaţa la poliţie pentru a da declaraţii.

Stefan Nikolici o duce tot mai bine în ultima vreme. El a fost titular în ultimele două partide ale Stelei, cu Dinamo şi CFR Cluj, iar prestaţiile sale au fost apreciate atât de antrenorul Ilie Stan, cât şi de patronul Gigi Becali. Astfel, după egalul obţinut pe „Arena Naţională" contra CFR-ului (1-1), Nikolici s-a gândit să sărbătorească alături de câţiva amici într-un bar. După câteva ceasuri, atacantul muntenegrean însoţit de un prieten s-au gândit să încheie noaptea în compania unor „fetiţe". Cei doi au mers în Calea Floreasca, într-o vilă recunoscută ca fiind reşedinţa unor prostituate de lux.

Ghinionul jucătorului de 21 de ani a fost acela că locul cu pricina era filat de mai multe luni de Poliţia Capitalei, iar organele de ordine s-au hotărât să facă o descindere chiar duminică, în jurul orei şase dimineaţa. Atunci, Nikolici nu se mai afla în casa respectivă. Totuşi, cum nu plecase de mai mult de zece minute, el a fost urmărit în trafic de poliţişti şi dus la secţie pentru a da declaraţii în calitate de martor.Vârful Stelei nu s-a speriat însă de întâmplare, s-a conformat cerinţelor autorităţilor, iar apoi s-a întors la reşedinţa sa din Bucureşti. „Am fost luat la întrebări de nişte poliţişti care anchetau un caz de prostituţie în zonă şi apoi am plecat acasă. Nu e nicio problemă, eram în timpul meu liber", s-a destăinuit Nikolici unor prieteni.

Nici Gigi Becali nu s-a supărat pe jucătorul său. „Eu, care am 54 de ani, nu ţin postul Crăciunului, dar un băiat de 21 de ani, nu e o problemă că a păcătuit. El a fost auditat ca martor. E mai bine să procedeze aşa. Aş prefera ca şi Mihai Costea să se ducă la un bordel, să dea 300 sau 500 de euro şi apoi să se întoarcă acasă, decât să stea cu una ca Daniela Crudu toată noaptea şi să-şi distrugă cariera", a comentat patronul.

"Nikolici a ieşit într-un bar cu un prieten. Poliţia l-a solicitat ca martor într-un caz în care investigau o reţea de prostituţie."
Narcis Răducan
director sportiv Steaua

Şi ei au fost prinşi în „ofsaid"

Fotbaliştii se numără printre clienţii prostituatelor de lux. Francezul Franck Ribery a avut mari probleme după ce a fost la „fetiţe". Una dintre ele era minoră şi a primit 1.800 de euro pentru o partidă de sex. Fotbalistul lui Bayern a scăpat de puşcărie după mari emoţii. Wayne Rooney e un alt jucător căruia îi plac prostituatele. În 2009, în decurs de numai patru luni, a apelat la serviciile lor de şapte ori. În acest timp, nevasta, gravidă, îl aştepta acasă. Când a aflat de aventurile soţului, doamna Ronney a vrut să divorţeze, însă s-a răzgândit după ce Wayne şi-a cerut scuze în genunchi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite