Nikolici îi ia locul lui Zicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contra Stelei, bănăţenii vor trebui să se descurce fără golgheterul Ligii I, care a fost suspendat după meciul cu Brăneşti. Profitând de întreruperea campionatului, Duşan Uhrin jr va încerca să găsească cele mai bune soluţii pentru crucialul meci cu Steaua, de acasă, de etapa viitoare.

Timişoara a plătit scump victoria cu Brăneştiul. Bănăţenii au câştigat trei puncte, care i-au propulsat pentru o zi în fruntea clasamentului, dar au pierdut doi jucători importanţi pentru derby-ul cu Steaua. E vorba de „închizătorul" Alexandru Bourceanu şi de atacantul Ianis Zicu. Ambii se află acum în stare de suspendare. Pierderea cea mai mare e, cu siguranţă, cea a lui Ianis, acesta fiind golgheterul la zi al campionatului.

Antrenorul Duşan Uhrin jr are mai multe variante pentru înlocuirea celor doi. Cel mai probabil însă, el va alege să joace contra Stelei tot
într-o formulă cu doi „închizători", deşi mai are doar unul autentic la dispoziţie, pe Alexa. Lângă acesta va urca Cisovsky. Slovacul e fundaş central de meserie, dar a mai fost utilizat la „închidere" în partidele de verificare din iarnă. O altă soluţie pentru postul de al doilea mijlocaş central e Tameş, dar fostul jucător al Argeşului nu se află în graţiile tehnicianului.

Favorit să ia locul lui Zicu în primul „11" este Nikolici. De altfel, în ultimele zece minute ale meciului cu Victoria Brăneşti, atunci când machidonul a fost schimbat, sârbul a trecut în banda stângă, Uhrin începând practic pregătirile pentru partida cu Steaua. Şi aici există un „Plan B": Curtean. Acesta a dat randament în flancul stâng, dar are o problemă: nu a mai fost titularizat de foarte mult timp. 

Zicu, Alexa şi Pantilimon, la lot

Selecţionerul Răzvan Lucescu a anunţat că Ianis Zicu, Dan Alexa şi Costel Pantilimon vor face parte din lotul tricolorilor pentru partidele cu Bosnia şi Luxemburg. Reunirea naţionalei este programată mâine, iar Lucescu jr va anunţa lotul complet în această seară. În afara celor trei jucători de la Timişoara au mai convocaţi până acum următorii stranieri: Mutu, Marica, Stancu, Săpunaru, Chivu, Tamaş, Florescu, Ropotan, R. Ştefan şi Raţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite