Niculescu: „Vin cu gânduri mari la Universitatea. Din păcate în România trebuie să joci fotbal cu buletinul în mână ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Claudiu Niculescu, mijlocaşul Vasile Gheorghe şi fundaşul Gaston Mendy au fost prezentaţi oficial la Universitatea, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul clubului

După nouă sezoane petrecute în Ştefan cel Mare, Claudiu Niculescu a semnat un contract valabil doi ani cu „Şepcile Roşii”. De asemenea, Vasile Gheorghe, care a părăsit pe Astra Ploieşti pentru Universitatea şi Gaston Mendy, jucător venit de la Fraul, şi-au pus "Şapcă Roşie“.

„Vin cu gânduri mari, am venit să joc fotbal, cu speranţe că Universitatea îşi va îndeplini obiectivele pentru acest an. Am venit la cea mai veche echipă din Ardeal, cu cei mai pătimaşi suporteri. Nu a fost o muncă de convingere din partea domnului Walter. După discuţia din Austria mi-a cerut un răspuns în câteva ore, dar atunci pe moment am zis că rămân la Dinamo. Aseară m-am întâlnit involuntar cu dânsul şi am acceptat. Simt şi cred că voi face performanţă”, a spus Niculescu. De asemenea, acesta a vorbit şi de importanţa meciului cu Steaua, de duminică:

„Întotdeauna m-au motivat meciurile cu Steaua, dar e important ca noi să începem campionatul cu dreptul. Păcat că nu jucăm în Cluj, deoarece ar fi venit mulţi suporteri la meci. Cu ambiţie şi dăruire putem face un meci bun şi să plecăm cu puncte. Îmi place să joc la echipe care au mulţi suporteri în spate. Nu am pus problema garantării locului de titular, dacă voi merita să joc, voi juca, este important ce face această echipă. Nu am urmărit Steaua, sincer nu ştiu cum joacă echipa, nu m-a interesat, dar cred că e mai greu să învingi acum Steaua decât anul trecut", a spus jucătorul.

Acesta spune că le va răspunde numai pe teren celor care îl consideră un fotbalist terminat: „Eu nu joc fotbal ca să demonstrez cuiva ceva, joc fotbal pentru mine, din păcate în România fotbalul se joacă cu buletinul în mână, eşti considerat bătrân atunci când nu mai eşti vandabil. Îmi place să joc în derby-uri, ştiu că meciul cu CFR este cel mai important al sezonului. Una dintre echipe a promovat acum câţiva ani şi a câştigat şapte trofee, iar cealaltă există de mulţi ani”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite