Niculescu: „Poate revin ca antrenor la Dinamo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul, care va juca în următorii doi ani pentru Universitatea Cluj, admite că se va întoarce la echipa din „Ştefan cel Mare“. Claudiu Niculescu a acceptat transferul la echipa din Ardeal după ce a înţeles că la Dinamo şansele ca el să mai fie titular erau extrem de mici.

„Dacă vrei să mai joci fotbal, du-te la Cluj!". Acesta a fost mesajul pe care Borcea i l-a transmis de mai multe ori finului Claudiu Niculescu (34 de ani) în această vară. Mai mult, negocierile dintre Dinamo şi Universitatea Cluj pentru un transfer al atacantului au început în urmă cu aproximativ trei săptămâni, când ambele echipe se aflau la pregătire în Austria.

Practic, în afara lui Claudiu, toată lumea a fost de acord. Borcea şi Andone au spus „da", Florian Walter la fel, însă jucătorul s-a împotrivit în primă instanţă. Niculescu n-a vrut să‑şi lase familia în Bucureşti şi să plece la Cluj.

Până la urmă, fotbalistul a înţeles că singura lui şansă de a evita să lustruiască banca de rezerve la Dinamo este un transfer. Astfel, Claudiu s-a întâlnit cu Walter, marţi seară, şi a semnat un contract pe doi ani cu un salariu stagional de 150.000 de euro. Niculescu pleacă de la Dinamo cu un singur regret. Că n-a jucat în grupele Ligii Campionilor.

„Poate mă voi întoarce într-o funcţie administrativă sau ca antrenor. Le mulţumesc fanilor, care sper că‑şi vor aduce aminte cu plăcere de mine".

Transferul lui „Clau-gol", care mai avea un an de contract cu Dinamo, s-a făcut în contul datoriei de 1,6 milioane de euro a acţionarilor dinamovişti către Walter. Cum transferul n-a acoperit suma, clujenii vor să-l mai achiziţioneze şi pe Adrian Cristea.

"Marele meu regret este că n-am apucat să joc măcar un minut în Liga Campionilor, alături de Dinamo."
Claudiu Niculescu
atacant „U" Cluj


Andone nu ştie ce jucători are pe lista UEFA

Întrebat de lipsa lui Zicu şi din lotul pentru returul cu Bălţi, Andone a răspuns că mijlocaşul nu este pe lista UEFA. De fapt, machidonul are drept de joc.

Altfel, brazilianul Helder s-a revoltat pentru că „Fălcosul" nu-l bagă în seamă: „Ştiu că nu sunt cel mai bun din lume, dar am loc la Dinamo. Sper să fiu lăsat să joc, pentru a-mi justifica salariul în faţa şefilor".

Dinamo - Olimpia Bălţi (în tur 2-0) Liga europa, azi, ora 20.45, Sport.ro

Cheltuială n-a cheltuit nimic

Cheltuială, dezamăgit de preţurile din Bucureşti  Foto: Sorin Antonescu



Fotbaliştii de la Olimpia Bălţi au luat ieri-dimineaţă un prim contact cu Bucureştiul. În lipsa antrenorului Nicolae Bunea, rămas la hotel, jucătorii moldoveni s-au relaxat la un mall. Chiar dacă nu are drept de joc diseară, Alexandru Cheltuială, vedeta Olimpiei, a ţinut să facă deplasarea cu echipa pentru a vizita Capitala.

„Văd pentru prima dată Bucureştiul. Este un oraş interesant cu fete frumoase. Mi-ar plăcea să joc la oricare echipă din Liga I, dar mai ales la Steaua sau la Dinamo. Îmi place Gigi Becali pentru că este nebun, în sensul bun al cuvântului", ne-a spus Cheltuială.

După ce au intrat în câteva magazine, elevii lui Bunea au realizat repede că preţurile mari nu corespund cu ceea ce au ei prin buzunare şi s-au rezumat doar la o vizitare a centrului comercial.

„Nu avem foarte mulţi bani la noi. Nu ştiam că e aşa scump pe aici. Nu mi-am luat nimic. La noi în campionat se câştigă mult mai puţin decât la voi. Cel mai mare salariu se ridică puţin peste 5.000 de dolari", a încheiat Cheltuială.

La finalul a 60 de minute de plimbare prin „muzeul" Bucureşti, jucătorii s-au întors la hotel pentru şedinţa tehnică în vederea meciului de azi.

image
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite