Niculescu: "Echipa mai are nevoie de un atacant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Universitatea Cluj se pregăteşte de un retur incendiar, la finalul căruia speră să îşi atingă obiectivul - calificarea în Europa League. Claudiu Niculescu are încredere în colegii săi şi le dă o veste bună fanilor: e posibil să nu se retragă la finalul sezonului!

"Gata cu vacanţa, ne apucăm de treabă. Sperăm cu toţii într-o pregătire bună pentru retur. Mă bucur de cei nou-veniţi, deoarece sunt jucători de mare valoare. Am mare încredere că vom face un retur bun. E adevărat că echipa mai are nevoie de un atacant, pentru că e important să fie concurenţă pe posturi. Cât despre mine, rămâne de văzut dacă mă voi retrage la sfârşitul sezonului, dacă mă voi simţi bine din punct de vedere fizic, vom vedea. Oricum, mi-e foarte greu să vorbesc despre o încheiere a carierei de fotbalist.

Sunt un tip optimist, am speranţa ca putem face un retur de excepţie şi să terminăm pe locul care ne poate asigura prezenţa în Europa League. Îmi cunosc foarte bine colegii şi ştiu că putem.

Au fost ceva probleme la finalul turului, dar acum vrem să facem tot ceea ce este posibil să ne îndeplinim obiectivul", a spus Claudiu Niculescu, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite