Niculae, liber să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae
Marius Niculae

Atacantul „câinilor” a primit din partea acţionarilor un document de transfer, care spune că „Săgeată” poate pleca la orice echipă care achită dinamoviştilor suma de 400.000 de euro.

Oferta de prelungire a contractului pe care Nicolae Badea i-a făcut-o lui Florin Bratu are repercusiuni tot în compartimentul ofensiv al lui Andone. Pentru că roş-albii au în lot o sumedenie de atacanţi (Dănciulescu, Liviu Ganea, Andrei Cristea, Alexe, Păun, plus repatriatul Bratu), „câinii" îşi permit să scape de finul lui Cristi Borcea. În acest moment, ofertele lipsesc, dar Niculae a fost sfătuit să-şi găsească singur echipa.

Tocmai de aceea, a şi primit un document de transfer, care stipulează că Dinamo este de acord să se despartă de fotbalistul de 29 de ani contra sumei de 400.000 de euro. Actul este valabil pentru formaţiile din străinătate. „Sunt în vacanţă şi încerc să mă liniştesc după un tur de campionat care nu ne onorează. Vreau să uit de fotbal. Deocamdată, nu mă gândesc la un transfer", a spus Niculae. 

3 goluri a înscris Marius Niculae pentru Dinamo în acest sezon de Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite